Vickie, τι εννοείς πως δεν τρως καλά; Μήπως κάνεις κάποια εξαντλητική δίαιτα;
Printable View
Vickie, τι εννοείς πως δεν τρως καλά; Μήπως κάνεις κάποια εξαντλητική δίαιτα;
Οχι αυτη ειναι σε αλλη φαση τα αγορια δεν ειναι αγορια η δουλεια ειναι σκλαβεια κλπ κοινωσ αγαπαει τον εαυτο τησ καλα κανει
Οκ παω πασο
Κοιταξε τα αγορια εχουν αλλη πληροφορηση οι γυναικεσ αλλα τα αγορια πιτσα μπαλλα καρατε κι οι γυναικεσ σχεσεισ και ρουχα ποιοσ νικαει τα κοριτσια αφου ολοι κοιτανε εμφανιση και χαρακτηρα κι οι αντρεσ δεν τα καταλαβαινουν αυτα
Εσεισ ειστε υπευθυνεσ για τα σπιτια εμεισ για πολεμο καταλαβαινεισ τη διαφορα
Aυτο δεν ειναι καθημερινοτητα , ειναι ΄εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες ΄...........παρολαυτα ψηφιζω οτι ολα οφειλονται στο αγχος ....
Οχι εννοώ οτι δεν κανω υγιεινη διατροφη
Αυτα τα συμπεράσματα απο που τα εχεις βγάλει δεν μπορω να καταλάβω λες άσχετα πραγματα με το θέμα μου
Οπότε όπως λέει και ο Mac παραπάνω όλα αυτά οφείλονται σε άγχος και σε φόβο πως θα πάθεις κάτι. Παλιότερα και εγώ είχα ένα σφίξιμο στο στήθος και έκανα εξετάσεις κτλ και δεν είχα τίποτα. Έχεις εστιάσει στο θέμα της υγείας σου και όλο αυτό σου δημιουργεί αυτά που περιγράφεις. Όσο το σκέφτεσαι χειροτερεύει. Αν έχεις κάνει εξετάσεις και όλα είναι καλά, προσπάθησε να βγάλεις απ' το μυαλό σου πως θα πάθεις κάτι. Απ' οτι κατάλαβα σε αγχώνουν γενικά τα πράγματα και η καθημερινότητα και όχι κάποιο συγκεκριμένο συμβάν. πχ να σε πιέσουν στην δουλειά κάποια μέρα κτλ Και εγώ έτσι είμαι αλλά από ένα σημείο και μετά κουράστηκα και όποιος μου πει καμιά βλακεία, τον απαντάω και δεν με νοιάζει τι θα νομίζουν οι άλλοι που θα είναι μπροστά. Και αυτό με κούρασε. Το να ασχολούμαι με το τι θα νομίζουν για εμένα. Οπότε δεν με νοιάζει πλέον. Ότι και να κάνουμε κάποιος θα βρεθεί να το κρίνει αρνητικά οπότε πλέον δεν ασχολούμαι.
.
Από αυτά που περιγράφεις φαίνεται ότι έχεις διαταραχή πανικού πέρασα και εγώ μια τέτοια φάση ίσως πιο έντονη από αυτή που περιγράφεις εμενα με βοήθησαν τα αντικαταθλιπτικά γιατί τα σωματικά μου συμπτώματα είχαν γίνει πλέον πολύ έντονα σε σημείο να μην μπορώ να ησυχάσω
Ποσο χειροτερα δηλαδη?
Ναι ετσι το βλεπω κι εγω! Απο χτες ειμαι χαλια μπορει να με τριγυρναει και κατι βέβαια γιατι χτες ειχα δεκατα το στομαχι μου είναι χαλια και νιωθω αδύναμη. Ετσι ξυπνησα και σημερα. Και ενω παλιά θα το ερμηνευα ως οτι αρρωστησα και οκ θα μου περασει θα το αποδεχομουν τωρα ερχεται η καταστροφή όλη μερα λεω ωχ και γιατι νιωθω έτσι και τι εχω και μήπως το ενα μήπως το αλλο. Και φοβαμαι και λεω παλι ψυχολογικό είναι ενω νιωθω οτι δεν ειναι εντελώς ψυχολογικό. Παλι φοβάμαι οτι δεν θα μου περασει.