Ναιν , ναιν , ναιν , δεν χρειαζεαται υπερηχογραφημα, εισαι υγιης , δεν παθαινουν ζημια οι αρτηριες στα 25 ...ειμαι 57 , και δεν εχω κανει ποτε υπερηχογραφημα .....
Printable View
Vaper, προσπάθησε να πιέσεις οτν εαυτό σου να μην μπαίνει σε αυτό το τρυπάκι. Διότι μετά μπορεί να πεις, βρε να κάνω κι ένα δεύτερο υπερηχογράφημα μπας κι αυτό ήταν σκάρτο. Και να κάνω κι ένα triplex. Και να κάνω και .... Και δεν θα σπάσεις ποτέ την αλυσίδα. Και τον εαυτό σου θα ταλαιπωρείς και σκέψου το κι αλλιώς, ότι ακόμα και σε ιδιώτες γιατρούς να πηγαίνεις και να τα σκας, απασχολείς τον χρόνο τους όταν θα μπορούσε να τους επισκεφτεί κάποιος που πραγματικά έχει πρόβλημα.
Το χειροτερο ειναι πος σε ιδιοτες παω και δινω και ενα σωρο λεφτα αλλα θα το παλεψω να μην το σκεφτομαι γιατη εχετε δικαιο
Βασικα ο λογος του αχους μου ειναι πος εχω γνοστο μου που εκανε καρδιογραφιμα ολλα καλα τεστ κοποσεως ολα καλα αλλα μολις εκανα το echo του βρικαν προβλημα αυτο με αγχονι
Διατατικι μυοκαρδιοπαθεια η διαγνωση που του κανανε αν γνωριζι κανενας πως γινεται η διαγνωση??
Vaper ειδα οτι εκλεισες για stress echo.σε νοσοκομειο θα την κανεις ή σε διαγνωστικο αν επιτρεπεται?
Σε διαγνωστικο αδελφε
Σε ποιο αν επιτρεπεται?μπορεις να μου το στειλεις και με pm.Ειναι να την κανω και εγω και ψαχνω για καποιο καλο διαγνωστικο.
Εμ αδελφε δεν μενω ελλαδα εγω απο εξωτερικο ειμαι αλλα αποσω ξερω επιδι ειναι πολι εξιδικεβμενη εξεταση δεν το κανουν πολλα μερη