Δεν περιμένω σίγουρα μόνο με την θεραπεία να δω αποτελέσματα..αλλα μου είπαν ότι θα με βοηθήσει στην διάθεση..και πιστεύω ότι μόλις αρχίσει να δρα θα μπορέσω πιο εύκολα να δουλέψω πάνω στην ψυχοθεραπεια..κι εγώ στις 18 μέρες είμαι..
Printable View
Έπαιρνα seroxat πολλά χρόνια, κάποιες περιόδους ήμουν καλά και κάποιες όχι και έφτασε ο κόμπος στο χτένι διότι δεν μπορούσα να προχωρήσω έτσι την ζωή μου και μπήκα στη διαδικασία να αλλάξω αγωγή.
Είναι ανάλογα πως θα κουμπώσει και το κάθε χάπι στον οργανισμό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι online την έκανα την έρευνα. Διάβασα και κάνα δυο βιβλία πάνω στις ψυχικές διαταραχές (όχι ολόκληρα, κυρίως αυτά που με ενδιέφεραν). Όλα αυτά στα αγγλικά όμως. Το link από την wikipedia που έβαλα πιο πάνω μπορεί να σε πάει στη σελίδα για την γενικευμένη διαταραχή άγχους (GAD) και εκεί έχει πολλές παραπομπές σχετικές και πολλές πληροφορίες.
Πήγα στα επείγοντα...πάλι πονάει η πλάτη μου κατά την εισπνοή ενώ είχε σταματήσει τόσες μέρες. Οι εξετάσεις αίματος και ούρων φυσιολογικές και το καρδιογράφημα απλά ταχυκαρδία λόγω άγχους. Ακόμα πονάει η πλάτη αριστερά κατά την εισπνοή και δεν μπορώ να ηρεμήσω...μου είπαν για μυικο πόνο αλλά πως γίνεται να έφυγε για 3 μέρες και μετά να ξαναεμφανίστηκε? Θέλω να τελειώσει όλο αυτό...
όπως γίνεται να κοιμηθείς στραβά και να πιαστείς και μετά από κάποιες μέρες να κάνεις μια απότομη κίνηση και να ξαναπιαστείς. Υπάρχουν άπειροι τρόποι να πιαστεί ένας μυς ή να πάθει θλάση ή να υπάρχει κάποια φλεγμονή και πάει λέγοντας.Ο πόνος κατά την εισπνοή δεν είναι καρδιά. Το πιθανότερο είναι όπως σου είπαν: μυικός πόνος. Αν είχες πάθει έμφραγμα και είχε πρόβλημα η καρδιά σου θα είχε φανεί με το καρδιογράφημα. Αν είχες πάθει κάτι άλλο μικρότερο θα φαινόταν από συγκεκριμένα στοιχεία στο αιματολογικό.
Εγώ μια φορά είχα πόνο στο στήθος έντονο χωρίς να είμαι αγχωμένος και φυσικά άρχισα να σκέφτομαι τα χειρότερα, νοσοκομεία, κρεβάτια κατάκοιτος και οτι γουστάρεις. Τελικά είχα κολλήσει την γρίπη και είχα θωρακικό άλγος 1 μέρα και μετά πέρασε...
Παιδιά πήγα γυμναστήριο σήμερα κι έγινα χειρότερα..ενιωσα αδυναμία σε δεξί χέρι και πόδι..σαν μούδιασμα..με πονούσε η μέση μου και μόλις έφυγα είχα βαρύ κεφάλι..αληθεια δεν ξέρω τι να κανω..
εφαγες τιποτα σημερα
θα σηκωσες κατι βαρυ φανταζομαι και θα σε επιασε η μεση σου
αν της αρεσει αυτο δε ξερω