-
Μήπως είναι λίγο υπερβολικό το δεν έχω δικά μου άτομα; Σίγουρα θα υπάρχει έστω και ένας που νοιάζεται για σένα απλά ίσως δεν το βλέπεις. Αν διέκοψες από αυτά τα άτομα μπράβο σου! Αυτό το θάρρος σου δες το και χρησιμοποίησε το! Όταν πας να πέσεις σκέψου τα καλά του εαυτού σου για να κρατιέσαι δυνατή!
Μπορείς επίσης να ξεκινήσεις κάποιο χόμπι να σε κρατάει απασχολημένο το μυαλό. Είτε κάτι δημιουργικό για παράδειγμα πλέξιμο, διάφορες χειροκατασκευές εώς κάτι πιο πρακτικό για παράδειγμα γυμναστική. Να είναι και το μυαλό σε εγρήγορση να μην προλαβαίνει καν να σκεφτεί να πέσει.
Και αν σε έχουν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα αυτά τα άτομα δεν πειράζει, τα λύνεις ήρεμα και όμορφα και πας παρακάτω. Τα πράγματα δεν γίνονται κατευθείαν καλύτερα, μέρα με την μέρα θα νιώθεις και καλύτερα, αρκεί να μην αφήσεις τον εαυτό σου να πέσει. Να έχεις έναν δρόμο και αυτός να είναι μόνο μπροστά, ντουγρού όπως το λέμε και στο χωριό μου!
-
Εχω ατομα δικα μου απλως δεν με καταλαβαινουν η ειναι τοξικα η και τα δυο σε μικρο βαθμο. Χομπυ δεν μπορω να ξεκινησω λογω της ψυχωσης που εχω κουραζομαι και τα παραταω.