Ορμα μενη θα χτυπασ το κεφαλι σου εγω ειμαι παππουσ και ξερω ποια ειναι καλη ορμα
Printable View
Ορμα μενη θα χτυπασ το κεφαλι σου εγω ειμαι παππουσ και ξερω ποια ειναι καλη ορμα
Παιδια εχετε χαλασει το θεμα της κοπελας το ξερετε ε; γτ δε στελνετε μεταξυ σας πμ; σε ευχαριστω ελις για τα καλα σ λογια αλλα δεν καταλαβαινω γτ εστιασαμε σε μενα παλι.Καποια αλλη ζηταει βοηθεια εδω..Οσο για μενα μενη ειναθ ανωριμο εκ μερους να βγαζεις τις προσωπικες σ αντιπαλοτητες με μενα δημοσια ..θες να με αναγκασεις να φυγω απο το φορουμ; δημιουργεις εχθρικο περιβαλλον..ειχαμε καποια επικοινωνια που τελειωσε ..ετσι ειναι αυτα.δεξου το και πηγαινε παρακατω.υποβιβαζεις τον εαυτο σ με το να με διαβαλλεις δεν τον καταλαβαινεις; εγω σε συμπαθω αλλα δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε..αυτα.σου ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις ωστε ο θυμος σ απο τυχον απορριψεις του παρελθοντος να καταλαγιασει.δε σημαινει οτι επειδη διαφορες κοπελες που δε ταιριαζετε και σε παρατησαν ισως πρεπει να ξεσπας στο γυναικειο φυλο .ολα για καποιο λογο γινονται.αναγνωρισε οτι η συμπεριφορα που εχεις ειναι λαθος κ ανοιξου σε νεες πιθανοτητες.αυτα ειχα να πω .μην συνεχισετε χαλωντας το θεμα παρακαλω..
Isp, το θέμα σου δεν είναι ότι είσαι ομοφυλόφιλη ή χοντρή ή χαζή ή έχεις μεγάλη μύτη, αλλά ότι δεν έχεις συμφιλιωθεί με το ότι είσαι ομοφυλόφιλη ή χοντρή ή χαζή ή έχεις μεγάλη μύτη ή ακόμα μπορεί και να είναι απλά η ιδέα σου και να μην είσαι καν χοντρή ή χαζή ή ξέρω κι εγώ τι. Γιατί τόσο έλλειμμα αυτοπεποίθησης παρακαλώ; Εσύ πρέπει να σκέφτεσαι τα της δουλειάς και πως σκέφτονται οι άλλοι για εσένα σχετικά με την δουλειά, να μην ξεφεύγει το μυαλό σου σε άλλα πράγματα.
οταν οι περισσοτεροι ζουν σε ενα κλιμα φοβου το τι θα πουν οι αλλοι γι αυτους πως να συμφιλιωθει και παντα ενας τρελος που δεν καταλαβαινει τιποτα και δε τον ενδιαφερει τι θα πουν οι αλλοι γι αυτον βγαινει και τα λεει και οι αλλοι σερνονται πεσμενοι κατω απο πισω του για να μη τους παρουν τα σκαγια
ετσι μαθατε και ολας απο που βγηκε το σκυψε ευλογημενη ;)
Ελαβα τα μηνυματα σου θα σου στειλω !
δεν ειναι οτι προσπαθω να μαθω κατι απλα αν δε κατανοησω το πως μιλας αλλα θα λεω και αλλα θα λες (ισχυει γενικοτερα αυτο) και να μη μιλας δηλαδη δημοσια δε θα αλαξει κατι σχετικα με εμενα γιατι μια ζωη ολοκληρη γνωριζα γκει αρα ξερω το σεναριο περιπου αυτο που δε ξερω ειναι πως μιλας και πως επικοινωνεις εκει σκαλωνω
[QUOTE=geodim;1019899]Μην κολλάς δεν το έχεις γραμμένο στο κούτελο πως είσαι ομοφυλόφιλη οπότε γιατί να το καταλάβουν? Το άγχος που έχεις είναι μόνο σε αυτόν τον τομέα ή γενικότερο?[/QUOT Ισως απο την εμφανιση μου δεν ειναι τερμα θηλυκη , ναι γενικοτερα αντιμετωπιζω προβληματα αγχους
ισως αυτο δημιουργησει ακραιες συμπαθειες και ακραιες αντιπαθειες αν σε απασχολει τι μπορει να συμβει θα δεις καπιους να σε μισουν και αλλους να σε θαυμαζουν
η ανισυχια ειναι φυσιολογικη καθε φορα που διαπιστωνουμε κατι που δεν γνωριζαμε πριν η γνωση προυποθετει θαρρος και επειμονη
αυτο που αναφεροταν στο φτωχο πνευμα αφορουσε τη κακη γνωση που αυτη πραγματι καταστρεφει το μυαλο