Νεφέλη θα προσπαθήσω να γίνω όσο περισσότερο μπορώ κατανοητός για να καταλάβεις τι θέλω να πω.
Όταν κάνεις sexting με έναν άγνωστο, δεν μπορεί αυτό να γίνεται για πάντα όπως καταλαβαίνεις. Ένα το κρατούμενο.
Το κυριότερο, ξέρεις τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο τύπος; Αν είναι μοναχικός και κολλήσει επάνω σου, αν του γίνεις έμμονη ιδέα; Πίσω από μια οθόνη, σίγουρα δεν είναι όλοι σατανάδες, αλλά δεν είναι και όλοι άγιοι.
Δηλαδή για να γίνω λίγο πρακτικός, ωμός και κυνικός, πες ότι εμείς οι δυο κάνουμε sexting. Γιατί θα έμπαινες στη διαδικασία να κάνεις sexting μαζί μου; Ξέρεις ποιος είμαι; Ξέρω ποια είσαι; Τι στόχο έχει το sexting για τον καθένα από εμάς; Να περνάμε την ώρα μας και να φαντασιωνόμαστε αγνώστους ή με τον καιρό να γνωριστούμε και να βρεθούμε; Πόσο θα διαρκέσει; Μια εβδομάδα ή μια ζωή;
Σόρρυ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων και για το γεγονός ότι έβαλα εσένα και εμένα στο ίδιο κάδρο, αλλά βοηθά πιστεύω να καταλάβεις τη συλλογιστική μου.
Παθητική συναίνεση είναι να συντηρείς το sexting με τον άγνωστο ενώ εσύ έχεις βαρεθεί και περιμένεις να το λήξει εκείνος. Αμ δε!
Ο άντρας αυτός είναι πολύ πιθανό να θέλει να σε δει από κοντά και να συνευρεθεί μαζί σου. Αν μιλάτε ένα χρόνο π.χ., δε θα μπει στον πειρασμό να σου προτείνει να μιλήσετε στο skype και να κάνετε cybersex ή να συναντηθείτε για σεξ; Όσο περνά ο καιρός, τόσες περισσότερες ελπίδες δίνετε.
Και άρρωστη κατάσταση είναι να υπάρξει διαδικτυακός εκβιασμός, συνεχείς οχλήσεις αφού σταματήσεις και διάφορα τέτοια που ακούμε στις ειδήσεις και βλέπουμε στα ψυχολογικά θρίλερ.