Εγώ πιστεύω ότι ο σύντροφος σου ή έχει κατάθλιψη ή δεν τον ερεθίζεις!
Sent from my PRA-LX1 using Psychology Forum mobile app
Printable View
Εγώ πιστεύω ότι ο σύντροφος σου ή έχει κατάθλιψη ή δεν τον ερεθίζεις!
Sent from my PRA-LX1 using Psychology Forum mobile app
Αυτό που γνωρίζω είναι πως τα Βιάγκρα και όλα αυτά τα χάπια λειτουργούν μόνο όταν υπάρχει σεξουαλικη διάθεση. Του έχω δώσει κρυφά 2 φορές την μια δεν του έκανε απολύτως τίποτα, την άλλη που είχε διάθεση μια χαρά δούλεψε.
ΤΟ σκέφτομαι και γω μήπως απλώς δεν με θέλει αλλά τότε σκέφτομαι πως λειτουργεί το χάπι.
Ειχα ανοιξει ενα παρομοιο θρεντ για ενα γνωστο μου και η αποψη των μελων ηταν οτι ειναι απαραιτητη η χρηση βιαγκρα ή πεικης προθεσης. Εγω πιστευω οτι χρειαζεται και ψυχιατρικη υποστηριξη παραλληλα.
Μηπως κατα βαθος σε ενοχλει εσενα η διαφορα ηλικιας που αναφερεις;
Με ενοχλεί απο την άποψη ότι η συχνότητα σεξουαλικων επαφών η ισωσ και η ποιότητα δεν είναι αυτό που θέλω. Το παίρνω λίγο προσωπικά το πρόβλημα του γιατί όπως προανέφερα με χωρίζει γι αυτό το λόγο
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Απο την αρχη;; Δεν πρεπει να ξεκιναει ερωτικη σχεση μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας χωρις να ταιριαζουν στο σεξ. Ειναι ο συνδετικός κρίκος. Τωρα δεν κανετε κατι παραπανω απο το να απορρίπτετε βασανιστικά και ψυχοφθόρα ο ενας τον αλλο.
Ταιριάζουμε στο σεξ, όταν γίνεται είναι πολύ καλό, δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχει χημεία απλά αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα. Η συχνότητα είναι μια χαρά 3-4 φορές την εβδομαδα
Τωρα συγνωμη το κανετε 3-4 φορες εβδομάδα και ειναι πολυ καλο, ή δε του σηκώνεται ουτε με αυνανισμό; Με μπέρδεψες.
Αν ισχυει οτι το κανετε 3-4 φορες τη βδομαδα και ειναι πολυ καλο, δε καταλαβαινω γιατι η απογοητευση. Ειναι μια συχνότητα υγιειεστατη και αρκετα αισιόδοξη για μια σχεση. Εσυ τον εθαψες τον ανθρωπο με τα γραφόμενα σου.
Με τον αυνανισμό δεν μπορεί. Με μένα κάτι γίνεται. Απλά τις περισσότερες για να λειτουργήσει χρειάζεται χάπια. Ενώ για ένα διάστημα τα είχε σταματήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ξανάρχισε αφού ήταν καλά και δεν μπορώ να μην αναρωτηθω μήπως φταίω εγώ. Με κάποια αντίδραση ή ότι το πρόβλημα είμαι εγώ, ότι δεν με θέλει. Επειδή με ενοχλει που παίρνει χάπια και το ξέρει αναγκάζεται να πει ότι πρέπει να με αφήσει γιατί με ταλαιπωρεί. Γιατί κατά κύριο λόγο γίνεται όταν εκείνος μπορεί και νιώθει καλά και όχι οπότε θέλω και εγώ.
Σε ειδικό ανδρολόγο το ψάξατε;
Πήγε σε ουρολόγο, δεν του έκανε και τίποτα το ιδιαίτερο αλλά έχει πειστεί ότι είναι ψυχολογικό. Πιστεύω πως πρέπει να πάει και σε έναν καρδιολόγο αλλά δεν με πολύ ακούει σε αυτό το θέμα. Αμύνεται κάπως.
απο τη πτωση στη κορυφη
Quote:
Ταιριάζουμε στο σεξ, όταν γίνεται είναι πολύ καλό, δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχει χημεία απλά αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα. Η συχνότητα είναι μια χαρά 3-4 φορές την εβδομαδα