το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Έλα Χριστέ μου!τι λες στο παιδί???Όλα φτιάχνουν,θέλει θέληση κ υπομονή!
..........................................
............................
ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες στο παιδι...εσενα αν σου ελεγα καποιος ρε συ νιωθω χαλια δεν αντεχω τι θα του ελεγες? πηγαινε αυτοκτονα? αν ητανε ολα τοσο ευκολα φιλε μου τοτε δεν θα υπηρχε ανθρωποτητα θα πηγαιναμε ολοι μαζι να πεσουμε απο κανα βουνο με τοσες δυσκολιες και καθημερινα προβλήματα...δεν παει ετσι...για ολα υπαρχουν λυση και ολοι γεννηθικαμε για καποιο σκοπο !!!φιλικα
..................................
ουτε για πλακα δεν πρεπει να λεγονται αυτα εδω μεσα
Μερικοί νομίζουν ότι επειδή δεν πέτυχε η απόπειρα δεν θέλαμε πραγματικά να πεθάνουμε... Ότι μπορεί κάτι να μην πήγε καλά γιατί δεν είμαστε γιατροί να ξέρουμε σίγουρα τι να κάνουμε δεν τους περνάει απ' το μυαλό... Εγώ είμαι ακόμα εδώ γιατί επειδή πήρα πάρα πολλά χάπια μου έρχονταν να κάνω εμετό και σηκώθηκα για να πάω στην τουαλέτα αλλά ζαλίστηκα, έπεσα κι οι γονείς μου άκουσαν το μπαμ κι ήρθαν να με βοηθήσουν κι έτσι με πήγαν στο νοσοκομείο, εγώ είχα ξαπλώσει και περίμενα να πεθάνω χωρίς να τους έχω πει τίποτα... Τι να κάνουμε, δεν το κατάφερα, δεν ήξερα ότι σύμφωνα με κάποιους πρέπει ν' απολογηθώ... Δεν εννοώ εσένα grgagno, μη μπερδευτείς επειδή έκανα παράθεση σ' εσένα...
αντικειμενικα οταν η ζωη γινεται μαυρη μετα ακολουθει η δικαιωση και αυτο ειναι αιτια να συνεχισουμε να ζουμε αυτο οστοσο λεγεται αστερι αλλα αυτο ειναι ενα θρεντ απο μονο του
δε ξερω αν σε εκφραζει αλλα οταν ακουω μαυριλα εκει παει το μυαλο μου και αυτο το σκεπτικο με κανει να συνεχιζω να ζω απροβληματιστα...
καποια στιγμη ειχα διαβασει μια φραση που ελεγε οτι οι νομοι φτιαχτηκαν για να τρομοκρατουν αυτους που δε σκοπευουν να τους παραβουν ιδιο σκεπτικο και εδω αλλος κανει τις τρελες αλλος παει σε ψυχολογο...
Παιδάκι μου πας καλά? Σβηστό τωρα
Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App
την ακουσε απο το κρυο μαλον και οι νυχτες περνουν...
Χαχαχαχ. Εντομεταξει ακόμα να το σβήσει. Στα τέτοια του
Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App
...............................
Pink floyd..ακυρο λιγο με τ θεμα..αλλα τ κανεις εισαι καλυτερα απο τοτες;
Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App