το όνομα μου όπως το έλεγα όταν ήμουν μικρή...
μαράκι τι κάνεις?ελπίζω να συνεχίζεις να είσαι καλα ε?????????????????;);););););)
Printable View
το όνομα μου όπως το έλεγα όταν ήμουν μικρή...
μαράκι τι κάνεις?ελπίζω να συνεχίζεις να είσαι καλα ε?????????????????;);););););)
προσπαθω να δινω ενεργια...και φυσικα παντα θετικη!!!
Αιμιλία μου όμορφη και έξυπνη ερώτηση...Μια φορά είχαμε την ίδια συζήτηση με μία πολύ καλή φίλη από εδώ...
ανώνυμη...από ανωνυμία=αναγκαία προϋπόθεση για έναν τόσο κλειστό άνθρωπο να ανοιχτεί τόσο όσο ποτέ
ΥΓ. Εύχομαι το όνείρό σου να γίνει σύντομα πραγματικότητα...
Περα απο το οτι ειναι ενα τραγουδι που μου αρεσει, θα ελεγα οτι με εκφραζει το συγκεκριμενο νικ
Aπλα μου το προτεινε ενα αγαπημενο προσωπο της ζωης μου για νικ και μου εμεινε χουσουρι...χαχα ;)
Nature, γιατί μου αρέσει εκτός από τη φύση και ο φυσικός τρόπος σκέψης, χωρίς ταμπού και υποκρισία.
masero apo to Ma-ria kai to sero-quel pou katevazo!
lizard απο τη σαυρα που εχω κανει τατουαζ.....
weird επειδή οταν ξεκίνησα να γράφω βάφτιζα κουσούρι τη μοναδικότητα που αισθάνομαι να έχω ως ανθρωπος, το ιδιαιτερο φορτίο που κουβαλώ μεσα μου.. το οποίο, όταν δεν είμαι καλά με κάνει να νιώθω προβληματική, ενώ όταν είμαι, λαμπερή και ιδιαίτερη και... κατα κάποιο τρόπο... απόκοσμη. Το τελευταίο το συνέλαβε και με βοήθησε και μενα να το δω και να το καταλάβω σαν μια απο τις σημασίες του νικ μου, μια φιλη απο εδώ μέσα:)
Καλησπερα..Το δικο μου ειναι λατινικο και σημαινει ο αλλος μου εαυτος.Αυτος που κρυβεται συχνα πυκνα και φοβαται να ζει,να αναπνεει και να υπαρχει.Αυτος ο εαυτος που καποτε τον κοματιαζω και αλλοτε τον κανω να νιωθει περηφανο.Και ετσι το διαλεξα γιατι νιωθω πως εχουμε ολοι μας ενα αλλο εαυτο που ειτε τον κρυβουμαι ουτε τον εχουμε στην επιφανεια.Σε φαση που δεν ξερεις ποτε ειναι αυτος και ποτε ο αλλος.Και συμβουλη μου ειναι ομορφο να εισαι παντα ο εαυτος σου..Ευχαριστω
εγω ειμαι ομορφη σαν κυκνος γιαυτο κ αυτο το Nick:P:P
ελενα το ονομα μου..
το έχω δανειστεί από την σειρά Λίτσα.com....;)
Estranged είναι τίτλος τραγουδιού των Guns N\' Roses και σημαίνει αποξενωμένος
χμμμ... το δικό μου είναι ένας μικρός αναγραμματισμός των δύο τελευταίων γραμμάτων...!! (Zao-->Zoa!!!) .. απλά ήθελα να μειώνω (στο μυαλό μου πάντα!!) κάποια άτομα που με ζόρισαν..!!! Λειτουργεί, ειδικά όταν σε ρωτάνε τι σημαίνει!!
Εμπνευστη,vince ανταποδιδω τους χαιρετισμους:))))))