Originally Posted by
giorgos panou
Πως πηγαντα πραματα φιλε μας? ακολουθησες εντελη την συμβουλη της ψυχολογου σου? βγηκες εξω μοναχος σου?
Ευχομαι να το εκανες,και να μας πεις πως περασες.
Σαν γερωντας θα σου δωσω τις ταπεινες μου συμβουλες. Εαν μενεις καπου στην επαρχια, οπου και λογικα θα ειναι γνωστοι οι θαμωνες μεταξυ τους, καλο θα ηταν για αρχη να πας καπου που δεν ειναι κοντα σου,ετσι κι ασχημα να νιωσεις, να ντραπεις ,να μην εχεις το αγχος οτι θα ειστε γνωστοι.
Οπως λενε κι τα προηγουμενα μηνυματα καλο θα ειναι να προσεχεις αλλα να βγεις, να πας απλα να προσεχεις. Αλλη συμβουλη μου ειναι να εχεις οσα χρηματα θα πρεπει ωστε να νιωθεις ανετα, κι αν υπαρξη η περιπτοση να κερασεις κι κανα ποτο, εαν δεν εχεις λεφτα καλητερα να μην βγεις.
Δεν ειναι αναγκη να πας κι να γνωρησεις γκομενα η φιλους! πωτες να μην βγαινεις βολτα με αυτον τον σκοπο! αποψη μου ειναι κι ετσι εκανα, μα βγεικς εξω με την επηθυια να περασεις καλα! να μην εχεις στο μυαλο σου διαφορα "πρεπει" ειναι λαθος!διοτις κι θα εισαι αγχομενος κι εαν δεν γνωρηεις καποιον θα γυρησεις σπιτι απαγοητευμενος! να εχεις στο μαλο σου ως σκοπο το να περασεις ομορφα!
Δεν ξερω εαν πινεις αλκοολ, αλλα καλο θα ειναι πρωτου βγεις να ιεις στο σπιτι σου αλκοολ κι να δεις πως αντιδρας, να μαθεις τα ορια σου, διοτις εξω, στο κλαμπ δεν θα ειναι ομορφο να μαθεις εκει τα ορια σου κι θα ειναι ακομα μια ασφαλεια ωστε εαν πετυχεις μπομπες να τις καταλαβεις οσο γινετε.
Εαν βγεις μονο σου το καλητερο μρος μεσα στο κλαμπ ειναι η μπαρα, κι η κουβεντα με τον μπαρμαν, ειναι μια αρχαια πρακτικη αλλα πετυχημενη.
Τελος φιλε μου, θα σου ελεγα, οτι εαν δεν εισαι του κλαμπινγκ κι του αλκοολ, να πηγαινες στην εκλησια ,εκει θα γνωρησεις νεα παιδια οπου θα μπορεις μετεπιτα να βγεις μαζι τους