Originally Posted by
Sonia
Maryyy οι πιθανότητες είναι πάρα πολύ μικρές, ωστόσο σε αυτά τα θέματα δεν παίζουμε με τις πιθανότητες. Αυτή η βλακεία που διαβάζω οι πιθανότητες είναι μικρές, οπότε δεν βαριέσαι, το ρισκάρουμε, πολύ μου την σπάει. Έχω πολλά παραδείγματα γύρω μου με δυστυχισμένα παιδιά που ήρθαν έτσι και γυναίκες με πολλά θέματα που κάναν έκτρωση σε μικρή ηλικία.... Ιδίως σε μικρές ηλικίες που η γυναίκα είναι πιο γόνιμη, ο άντρας πιο ανώριμος και οι δύο ανέτοιμοι για γονείς, ένας λόγος παραπάνω να μην το ρισκάρεις. Για πιο μελλοντικά καλό είναι να συζητήσεις με τον γυναικολόγο σου όλες τις μεθόδους αντισύλληψης, όταν θα είσαι καιρό με κάποιον και του έχεις εμπιστοσύνη κι έχετε κι οι δύο ελεγχθεί για ΣΜΝ ας πούμε, ίσως το χάπι να ήταν μια κάποια λύσις. Ωστόσο στην παρούσα φάση, ακόμα κι εγκυμοσύνη να μην παίζει, είναι πάρα πολύ κρίμα να κολλήσεις κάποιο ΣΜΝ και να ταλαιπωριέσαι. Είναι κι αυτό εξίσου σημαντικό, παρ' όλο που σε μικρές ηλικίες κολλάμε πιο πολύ στο θέμα της εγκυμοσύνης και δεν σκεφτόμαστε τόσο τα ΣΜΝ...