Quote:
Originally posted by ελπίδα
Η απόδραση που λες ηταν το ζητούμενο μου πολλές φορές σε ολη την διαρκεια της σχέσης μας.εγινε μόνο μια φορά γιατι πάντα με διάφορες δικαιολογίες το απεφευγε.αυτές οι μικροαπολαύσεις που λες είναι για μενα ότι καλύτερο και νομίζω ότι αυτό τελικά ειναι και η ευτυχία!
πολυ σωστα!
ξεεις για ανθρωπους που εχουν μια ρουτινα, το μονο που τους μενει να ζησουν ειναι οι μικρες απολαυσεις που και αυτες τεινουν να γινουν πολυτελεια.
Ειανι στο χερι μας ομως να μην ειναι ετσι.
Λες οτι εβρισκε δικαιολογιες για να αποφευγει τετοια μικροπραγματα.
Με συγχωρεις αλλα επρεπε να χτυπησεις καμπανακι και εισαι σε ετοιμοτητα να ανοιξεις τα πανια σου....
Αντι αυτου υποταχτηκες περιμενωνας ποτε θα σε βαρεθει.
Σημερα βρισκεσαι σε μια κατασταση που ενω συνεβαιναν οχι ενα αλλα πολλα, προσπαθεις να τα καταλαβεις.
Αφησες να ψηλωσει πολυ το βουνο που θες να ανεβεις....
μικρές και απλές στιγμές που μας γεμίζουν χαρά!Τις ανάγκες μου τις εξέφραζα πάντα φωναχτά δεν έδειχνε όμως να τις καταλαβαίνει.σε κάποιες στιγμές έλεγε οτι είχα απόλυτο δικιο σ αυτά που ζητούσα δεν έκανε όμως ποτέ κάτι γι αυτό.
αμα δεν εκανε ειναι σαν να μην καταλαβαινε και χειροτερα.
Οσο για το οτι εξεφραζες τις αναγκες σου φωναχτα επετρεψε μου να αμφιβάλλω....
Μηπως δεν ηταν τοσο φωναχτα οσο επρεπε???
Θα μου πεις αμα φωναζα πιο πολυ θα με εβγαζε υστερικη και θα με αφηνε....
Λοιπον??? που ειναι το κερδος που ειναι η χασουρα??
Θα ξεμπλεκες μια ωρα αρχυτερα και τωρα θα ησουν αλλου.
Ασε που αμα το κοψεις νωρις νωρις βγαινεις και πιο ηρεμη απο την σχεση.λ
Ξέρεις τι σκέφτομαι?Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να περνά και πολύ χρόνο μαζί μου.δεν ήθελε να μοιράζεται μαζί μου στιγμές.Του αρκούσε να με βλέπει δυο φορές την εβδομάδα.
δεν βλεπω ν αηθελε κατι αλλο περα απο το πηδημα,
Σορρυ κιολας αλλα ετσι ειναι.
Δεν το βρισκω κακο αλλα αμα οι δικες σου οι αναγκες ειναι αλλες τοτε εχουμε προβλημα.
Και ενα προβλημα δεν το αφηνουμε να στεριωσει αν με εννοεις.
Η το λυνουμε η το διαγραφουμε απο την ριζα του.
Παντως καποτε πρεπει να σταματησει να υπαρχει, το συνοτμοτερο δυνατο.
Από την άλλη εισχώρησε πολύ στην ζωή μου.Επέμενε να γνωρίσει τα παιδιά μου όπως και έγινε και μου μιλούσε για το μέλλον σαν να ήταν αυτονόητο ότι θα ήταν κοινό για εμας τους δυο .
λαθος σου αυτο.
Καταρχην δημιουργησες ερωτηματικα στα παιδια σου χωρις να υπαρχει λογος.
Κατα δευτερον ο λογος που το εκανε ηταν για να σε ελεγχει ακομα περισσοτερο και οχι γιατι ηθελε να σε γνωρισει \"καλυτερα\"