Originally Posted by
giorgos panou
Φιλε μου, δεν ξερω αν ολα τα παραπανω που σου προτεινουν τα παιδια ειναι εφυχτα εκει που κατοικεις. Τα οσα σου λενε ναι μεν ειναι σωστα , εξαλου συμφωνω κι εγω,αλλα δεν ξεω ποσο μπορουν να συμβουν στον κοσμο που ζουμε. Βεβαια εγω μενω Αθηνα, μπορει σε καποιο αλλο μερος, οπως σε καποια περιοχη με φοιτητεςνα συμβαινουν αρα δεν το αποκλειω.
Ομως εαν καταλαβα καλα το δικοσου θεμα δεν ειναι οτι δεν εχεις κανει ακομα σεξ οσο το οτι εχεις καταθλιψη. Δυστυχως η καταθλιψη ειναι που σε εμποδιζει απο το να κανεις σεξ κι γενικα να κοινωνικοποιηθεις .Ετσι λοιπον θα πρεπει πρωτα απο ολα να απαλλαγεις απο αυτην την καταραμενη νοσο κι υστερα να βρεις οσες γυναικες θελησεις.
Η καταθλιψη ειναι που σε απομωνονει απο τον κοσμο, η καταθλιψη φταιει που δεν εχεις αρκετους φιλους, η καταθλιψη ειναι αυτη που θα σε αποτρεψη να φιλησεις ακομα κι μια γυναικα που θα της αρεσεις! Για να καταφεεις εναν σκοπο θα πρεπει πρωτα απο ολ να ψαξεις να βρεις τι ειναι αυτο που σε εμποδιζει απο την επιτευση του σκοπου αυτου, ετσι λοιπον και συμφωνα με οσα κι οπως τα περιγραφεις φιλε μου το προβλημα σου το γνωριζουμε, αυτο που αναζητητε επροκειμενου ειναι η λυση αυτου, οπου ειναι η θεραπεια της καταθλιψης.
Ετσι λοιπον για να κανεις σεξ πρωτα απο ολα θα πρεπει να απευθυνθεις σε καπον θεραπευτη της καταθλιψης σου. Διοτις το σεξ θα σου ελεγα να το εκανες πρωτην φορα με καποια επαγγελματια του ειδους κι οχι με καποια χαζογκομενα που μπορει κι να πει καμια βλακεια με αποτελλεσμα να σου αφησει ψυχικα τραυματα. Διοτις η επαγγελματιας φιλε μου κι θα σε βοηθησει - ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙς ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ! ΚΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ - αλλα και θα σο αφησει μια πολυ καλη αναμνηση με αποτελλεσμα να αναζητησεις αμεσα την επομενη φορα!!
Οσο για το πως θα πλησιαζεις γκομενες, μην σε στεναχωρει, κανε πρωτα τα βηματα που σου λεω, θεραπευσου απο την κολοκαταθλιψη, η εστω μπαις στην αγωγη να γινεις λιγο καλητερα, μετα πηγαινε με καποια επαγγελματιας κοπελα, κι υστερα ,εδω ειμαστε, εαν ζω μεχρι τωτε; θα σου πω εγω τι να κανεις , εξαλου εχω βοηθησει κι αλλους συμφορμητες αλλα σε προσωπικα μηνυματα.