Την πατησε το φιλαρακι μου γτ τα παιδια θα βγουν αστερια γτ πολυ απλα αυτοσ οταν ηταν μικροσ ηταν εξυπνοσ δε διαβαζε δε δουλευε κουκλα για να μην το κουραζεισ καθε πατερασ ερχεται αντιμετοπωσ με το διλημμα τι να δωσω στα παιδια και γινεται το εξησ η τα δινεισ ολα και γινονται τσαμπιονσ λιγκ και σε εχουν χεσμενο η δινεισ τα μισα και ζουν ολοι μετρια θα σου πω εγω για μενα εχω δυο κοριτσακια τσαμπιονσ λιγκ τουσ εδωσα τα παντα και περιμενω αξιολογηση τησ θωρακισα απο λεφτα ζησω πεθανω γτ εχω προβλημα υγιειασ εγω τα εδωσα ολα θα σου πω γτ επαιζα μπαλλα στην αλανα και τα παιδια συζητουσαμε μεταξυ μασ κι εκει εμαθα τισ διαφορεσ των παιδιων επισησ δουλευω απο τα 15 κι εχω μαθει να κανω οτι μπορω πανω στη δουλεια ετσι απο τη στιγμη που μπορω να βαλω κατι κι εγω βοηθαω δε με νοιαζει το ευχαριστω με νοιαζει να τα εχω καλα με τον εαυτο μου οτι αυτο ηταν το καλυτερο δυνατον απο την αλανα που επαιζα μπαλλα ωσ παιδι αυτο το προβλημα ειχα τισ διαφορεσ που εβλεπα δε με ενοιαζε να διαβασω ηθελα να μην υπαρχουν διαφορεσ το τι ξυλο εφαγα απο τα αλλα παιδακια γτ ημουν ταλεντο και ομορφοσ δε το φανταζεσε ετσι παντα στεναχωριομουν κι οταν γνωρισα τα παιδια μου εκανα τα καλυτερα δηλαδη τισ θωρακισα απο τα παντα ψυχολογικα ζησω πεθανω αυτεσ να ειναι μαζι και να περνανε καλα τισ εδωσα κι εκατο χιλιαρικα να κανουν οτι θελουν δουλευουν κι ολα τισ εξηγησα τα παντα για λεφτα και τισ αφησα ελευθερεσ