Originally Posted by
tzo1
Απλά βλέπω ότι σαν παρέα μεγάλη τα όρια είναι πολύ ανοιχτά.. και γενικά παίζει πολύ το να βγούμε όλοι μαζί Αλλά είναι κάποια ατομα που δεν κολλάνε τόσο και υπό άλλες συνθήκες δε ξέρω αν θα επιδίωκα να τους γνωρίσω παραπάνω... Η φίλη μου είναι πάρα πολύ κοινωνική σε σημείο να μην βάζει τόσα όρια και γενικά δεν έχουμε κολλήσει όλα τα κορίτσια πχ να βγαίνουμε εμείς ( εφόσον έχουμε και κοινά γουστα σε μουσική κλπ) και να λεμε και στους αλλους έχουμε κολλήσει πχ εγώ με την φίλη αυτή που λέω , εγώ με την κοπέλα που είπα ότι θέλει και αυτή να βγαίνουμε και πιο λίγα άτομα η φίλη μου έχει έρθει πιο κοντά με μια άλλη κοπέλα η οποία εμένα σαν απόψεις έχω δει ότι έχει αρκετά κλεοστομυαλες και γενικά δεν ξέρω αν είναι κακο αυτό αλλά πλέον μόλις βλέπω περίεργές απόψεις δεν επιδιώκω κάτι παραπάνω εξαρχής γιατί έχω αποφασίσει να είμαι πιο επιλεκτική...οπότε και να έρθω πιο κοντά με κάποια ατομα της παρεας όπως ε κανα πριν φύγω για το πατρικό εκείνα θα λένε πάντα στους πιο κοντινούς...με ψιλοενοχλει η τόση τυχαιότητα επίσης με αγχωνει όντως η συννενοηση με την έννοια ότι μερικές φορές μπορεί να θέλω εγώ να βγω με συγκεκριμένα άτομα και να μην έχω όρεξη για μεγάλη παρέα και οι άλλοι να είναι σε φάση ότι πάντα λένε στους αλλους, δηλαδή αισθάνομαι ότι μόνο εγώ έχω τόσο έντονη την ανάγκη να βγαίνω μ λιγότερα άτομα.... εγώ έχω δει και από το παρελθόν ότι αν θες γίνεται να γνωρίσεις άτομα βέβαια είναι και θέμα τύχης ... θεωρώ ότι πολλά άτομα και 2ου έτους χάνουν παρέες από το πρώτο και ψάχνονται οπότε δεν νομίζω ότι το βασικό θέμα είναι να βρω κάποιον άλλον... στα θέματα τα αισθηματικά δεν θέλω να βασίζομαι ούτε ψάχνομαι αν κάτσει κάτι καλως αλλά γενικά τα φιλικά θέματα είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο σε αυτή τη φάση ...Απλά και αυτό που με ενοχλεί στη Παρεα είναι ότι βλέπω ότι δεν ταιριαζω με καποια από τα ατομα και δεν ξέρω πώς και αν γίνεται να μην τους έχω τόσο στη ζωή μου από τη στιγμή που είμαστε μια παρέα... λέω να την δω παρέα για άραγμα και να δω αν μπορώ να βρω κάτι που να μου ταιριάζει σαν παρέα και εκτός ...