δε τον θες αρκετα οταν σ αρεσει κατι δε σε νιαζει τιποτα και σενα σε νιαζει πιο πολυ να μη καρφωθεις
Printable View
δε τον θες αρκετα οταν σ αρεσει κατι δε σε νιαζει τιποτα και σενα σε νιαζει πιο πολυ να μη καρφωθεις
Καλημέρα παιδιά τλκ πήγα.....Φυσικά και είμαι αναστατωμένη από χθες και δεν έχω βάλει μπουκια στο στόμα μου αλλα θα μου περάσει συμφωνώ μαζί σας ότι ίσως έπρεπε να πάω για να ξεκαθαρίσω μέσα μου κάποια πράγματα...
Δεν έγινε κάτι σπουδαίο μεταξυ μας και αξιο συζήτησης απλα πλέον σιγουρευτηκε 100% μέσα μου ότι πρέπει να σταματήσω να αναπαράγω τις ροζ φουσκες του παρελθόντος και ότι έφτασε η ώρα να το απομυθοποίησω πια όλο αυτό...
Απλα πραγματικα νιώθω λίγο χαμένη...Τελικά τι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις;;; υπάρχει έρωτας;;; υπάρχει καψούρα και ενθουσιασμος;;;; υπάρχει αυτό που λέμε ότι γουστάρω πολύ τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και κάνω όνειρα για εμας ;;;;;;;;;
υπάρχει έρωτας;;;; ή είναι μια φούσκα; και οι πραγματικές σχέσεις ξεκινούν μίζερα και με συμβιβασμό (ότι εντάξει μωρέ δεν ήταν και το ιδανικό μου αλλα αφού με θέλει αυτος-η και είναι καλο παιδι...Θα το προσπαθήσω.....) .....δεν υπάρχει η μαγεία στον έρωτα και στις σχέσεις ;;;; πως δημιουργούνται οι σχέσεις των ανθρώπων; από αντίσταση στη μοναξιά;; άντε δλδ να βρω κάποιον να περάσω τη ζωή μου πιο ευχάριστα όποιος και αν είναι αυτός;;
Δεν υπάρχει αυτό που λέμε ότι ο σύντροφός μας είναι αυτό που θέλουμε και γουστάρουμε να πέσουμε με τα μούτρα....Σε αυτό .....Δεν υπάρχει επιθυμία και έλξη και καψα;;
Τι υπάρχει τέλος πάντων τι ισχύει.. ;; έχω τόσο πολύ μπερδευτεί...που δεν ξέρω πως λειτουργούν πια οι ανθρώπινες σχέσεις και αν υπάρχει έρωτας και αν έχω κάτι να περιμένω......ειλικρινά....
Χαίρομαι πολύ που πήγες τελικά γιατί και γω σε παρακινησα σκεπτόμενη τη διάλυση της φούσκας. Και κει που χάρηκα με αποτελειώσες! Τελευταία οοολα αυτά ακριβώς με βασανίζουν κι εμένα! Είμαι 27 και απάντηση σε κανένα δεν έχω πάρει αν και ειλικρινά παίρνεις τελεσίδικη απάντηση σ' αυτά πότε; Έχω κάψει το μυαλό και την καρδιά μου και άκρη τίποτα. Βέβαια εγώ δεν ξέρω πως είναι τα βαρετά που περιγράφεις καθώς ποτέ δεν είχα κάτι συμβατικό και σκέφτομαι πως ίσως τελικά να το ζητάω αυτό έστω να μην πονάει τόσο ρε γαμωτο. Από την άλλη μου φαίνεται και λίγο αυτοκαταστροφικός αυτός ο διχασμός (όπως είχε πει και ένας φιλος oboro εσένα δειχνω) μάλλον χωρίζω τους άντρες σε καλούς και κακούς και μάντεψε ποιους διαλέγω...χμμ. Από την άλλη θεωρητικά αυτός που είναι "για σένα" δεν θα ταιριάζει μαζί σου ώστε να σου τα ικανοποιεί λίγο πολύ και τα δύο άκρα ;; Προφανώς ούτε γω ούτε συ τον έχουμε βρει ακόμη... Παιδιά ένας έμπειρος φαίνεται βοήθεια εδώ παρακαλώ πολύ!!
Έχω "ερωτευτεί" πολλούς άνδρες που τλκ δεν με ήθελαν που έφαγα άκυρο από αυτούς και που παιδεψα το μυαλό μου ...έκανα και μια σχέση αλλά ένιωθα πως εκείνη τη στιγμή συμβιβάζομαι......είχα και άλλους στο μυαλό μου δεν ήμουν ποτέ 100% κομπλέ μαζί του ποτέ μου δεν έκανα όνειρα για εκείνον και μένα...ήξερα ότι κάποια στιγμή θα χωρίζαμε.....παρόλα αυτά με πήρε η μπάλα και κράτησε αυτή η σχέση 1μιση χρόνο.....Και αν δεν με χώριζε εκείνος μπορεί ακόμα να ήμασταν μαζί....Αλλά δεν ένιωθα καμία μαγεια....καμια καψα παρά δέσιμο και οικειότητα....Και έντονο φόβο να χωρίσω από έναν άνθρωπο που είχα δεθεί....
Και αναρωτιέμαι τλκ αυτές είναι οι σχέσεις;;;; δεν υπάρχει έρωτας;;;; τι ισχύει τι μπορεί κανείς να περιμένει...νιώθω κενο.....Ο έρωτας είναι απλώς αυτή η φούσκα που κάνεις για κάποιον που μπορει να μην ειστε και ποτε μαζι και σκάει έτσι απλα;; τι ειναι;;
Ένα παραμύθι είναι ο έρωτας που κάναμε παιδιά και που το επικαλουνται οι άνδρες για να μας "ρίξουν" πιο εύκολα....
Όλα ειναι τόσο θολα μέσα μου
Νμζ ότι δεν πιστεύω πια σε τπτ... κ οτι τπτ δεν εχω να περιμενω.....
Και εκεί που που ήθελα να μπω δυναμικά στη νέα χρονιά και ήμουν χαμογελαστή και αισιόδοξη και πρόθυμη να εξελιχθω και να είμαι παουερ και να μη σκάσω για τπτ ..βρέθηκα ξαφνικά στις αρχές του χρόνου να κλαιω προσπαθώντας να επουλωσω για άλλη μια φορά τις πληγές μου ......
Ναι το ξέρω όλα γίνονται για να μάθουμε όμως πόσο ακόμα πια...; πόσα μαθήματα πρέπει να μας δώσει η ζωή....Που σταμάτανε οι δοκιμασίες .....
Σκεφτόμαστε τρομακτικά ίδια όμως...δεν νομίζω αυτό να σε παρηγορεί χαχα. Αλλά είναι λογικό μετά τα χθεσινά να γυρνάνε αυτά στο μυαλό σου .. Και γω κάθε φορά που έβλεπα τον δικό μου ήμουν σε φάση γιατί; γιατί;γιατί;. Βασικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορούμε να μαστε μαζί ...η μήπως τελικά δεν βοηθάει να τα πολυσκεφτομαστε;;;
No love no glory no heroes in our sky.....
Δεν νμζ ότι μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτή τη φάση η μια την άλλη.....αν θα μπορούσαν και θα ήθελαν αλλα μέλη να μας πουν τη γνώμη τους μήπως μας καθησυχάσουν ή μας ξεδιαλυνουν έστω και λίγο το τοπίο....
Βρε κοριτσαρες τι ειναι αυτα που λετε;Φυσικα και υπαρχει ερωτας,φυσικα και υπαρχουν ομορφες σχεσεις!Ειστε και μικρουλια και εχετε ολη τη ζωη μπροστα σας να βρειτε αυτο που θελετε και να περασετε ομορφα.Πειτε ενα ουστ σε οποιον δεν σας θελει και παμε για αλλα.Ισως απλα θα πρεπει να κανετε την ενδοσκοπηση σας.Γιατι επαναλαμβανεται αυτο το μοτιβο στη ζωη σας;Μηπως ενδομυχα πιστευετε οτι δεν σασ αξιζει κατι καλυτερο;
Σε ευχαριστούμε γ την ενθάρρυνση αλλα αυτό που θέλουμε είναι εμπειριες και το τι ισχύει στη πραγματικότητα οχι να μας χρυσωσει κάποιος γι άλλη μια φορά το χάπι ....
Εγω προσωπικά δν νμζ ότι δεν αξιζω κατι καλύτερο απλά πάντα ήθελα αυτούς που δεν ήθελαν εμένα και δεν το έκανα επίτηδες και όχι αυτή η συμπεριφορά δεν μ αρεσει γτ θέλω κάποιον που να με ελκυει αλλά να του αρέσω και γω ....
Η αγαπη ποναει κι ειναι δυσκολη
1)Αντιλαμβανόμαστε πως οι γονείς μας δεν είναι οι άρχοντες του κόσμου και δεν υπάρχουν μόνο για μας.
2)Αντιλαμβανόμαστε πως δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου.
3)Αντιλαμβανόμαστε πως δεν θα είμαστε αιώνιοι και πως κάποτε θα πεθάνουμε.
4)Αντιλαμβανόμαστε πως δεν υπάρχει Θεός που νοιάζεται για μας και πως όλα αναπαράγονται αυτόματα και κυρίως ''απρόθετα''.
5)Αντιλαμβανόμαστε πως δεν υπάρχει έρωτας.
Αυτά είναι μερικά απ'τα συνήθη υπαρξιακά χαστούκια της ζωής...
Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιό πόνεσε περισσότερο.
!!!!!!!!!!!!!!!!!Happy new year!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!