Αγαπώ τον εαυτό μου, γιατί μόνο αυτόν έχω...
Printable View
Αγαπώ τον εαυτό μου, γιατί μόνο αυτόν έχω...
Αγαπω τον εαυτο μου, γιατι μεσο αυτου μπορω να προσφερω στους αλλους οτι εχουν αναγκη (χαρα ασφαλεια στοργη αγαπη....κτλ.),γιατι μου αρεσει να προσφερω με ολοκληρωνει.Δεν αγαπω τον εαυτο μου οταν κανω πραγματα που δεν ειναι του εαυτου μου και στεναχωρω ανθρωπους που αγαπαω!!!
Δεν αγαπώ τον εαυτό μου γιατί είναι ασταθής, πλεονέκτης, εμετικός, ψεύτης, διπρόσωπος. Τον αντιπαθώ τα μάλα.
φροντίζω τον εαυτό μου για να είναι καλά και να προσφέρω στους άλλους.....
μήπως δεν αγαπώ τον εαυτό μου επειδή βάζω πάντα τους άλλους πάνω από αυτόν;;;;;;
Δεν ξέρω αν αγαπώ ή δεν αγαπώ τον εαυτό μου....
Τον αγαπώ γιατί χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή.
Δεν τον αγαπώ γιατί ώρες ώρες μου δυσκολεύει τη ζωή.
αγαπω τον εαυτο μου γιατι αμα δεν ηταν αυτος τωρα δεν θα ημουν εδω
Δεν με αγαπώ γιατί δεν μπορώ να με αλλάξω...
τον αγαπω αλλα με την καταραμενη αποπροσωποποιηση δεν μπορω να ελενξω πια,ποια ειμαι...
αγαπω τον εαυτο μου γιατι δεν θα μπορουσαν να με ειχαν τα ατομα που αγαπω...........μαγαπω για να μπορω να ζω τι καθε στιγμη οσο πιο καλα μπορω.....................μαγαπω γιατι ο εαυτος μου ειναι αυτος που με γνωριζει καλυτερα οσο κανεναν αλλον. μαγαπω για να υπαρχω να βοηθω τους αλλους ................κ πανω απ ολα μαγαπω ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ .
επισης μαγαπω γιατι δεν προκειται να με πληγωσω ποτε.
Εμαθα ότι για να με αγαπήσουν οι άλλοι έπρεπε να αγαπάω εγώ τον εαυτό μου.Μακάρι να με αγαπήσω έστω και αργά.Οχι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου
γιατι ειναι ο μονος που εχω
απλα συμφωνω απολυτα!το ιδιο θα ελεγα οπως και γιατι η ζωη ειναι μικρη για να μην αγαπαμε κατι το οποιο αξιζει!