-
εκανα σημερα την αλλαγή!!!! Ξεκίνησα με effexor 150mg και ταυτοχρονα φαρμακευτική κάνναβη αυτη την φορα εχω συνδιασμό με thc και CBDa να σας ενημερώσω ομως να μην το επιχείριση κανενας να παρει αυτον τον συνδιασμό μαζι με αντικαταθλιπτικά υπαρχει περίπτωση να συμβουν πολυ επικίνδυνες παρενέργειες... Εγω οτι κανω το κανω με συμβουλές εξειδικευμένων ιατρών απο ψυχιατρική κλινική στο εξωτερικό... ειναι πειραματική θεραπεία προς το παρων... εχει θεαματικα αποτελέσματα αρκει να ανεχτεί κάποιος της εντονες ζαλάδες σε καμια περίπτωση δεν συστήνεται η χρήση THC σε ατομα με ανχος και διαταρχη πανικου.. εχω φάει τρομερές φρίκες και παρενέργειες αλλα ενα πράγμα να ξέρετε ολοι σας.... Θετικη ενεργεια και προχωράμε δυναμικά και σύντομα θα υπαρχη αποτελεσματικη θεραπεία για ολους.!!!!
Το βασικότερο κοματι ειναι οτι και να έχετε να το αφήνετε στην άκρη... Ακομα και οταν έχετε κριση πανικού βγείτε για περπάτημα... Πηγενετε καπου με φίλους σας... Καντε πράγματα... και απο μεσα σας να σκέφτεστε οτι οτι και αν νιώθετε δεν θα πάθετε απόλυτος τιποτα.......!!!
Στης αρχές θα είναι δύσκολα αλλα μετα η ανακούφιση που θα πάρετε θα σας αλλάξει τον τρόπο σκέψης...!!!
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες και όλους..!!!