Originally Posted by
Lolita
Και έρχονται κάποιες φάσεις όπως καλή ώρα πριν από 10 λεπτά, όπου είχαμε μια σύντομη συζήτηση. Είναι ένα παράδειγμα για να σας δείξω ότι μου μιλάει απότομα κάποιες φορές και εκτός τσακωμού, και το κάνει συχνά. Και εκεί που είχα αρχίσει να μαλακώνω και να ξανά σκέφτομαι ότι φταίω σε κάποια πράγματα, άρχισε πάλι να μου γυρνάει το μάτι. Συγνώμη που θα γίνω τόσο γραφική αλλά ειλικρινά θέλω και την άποψη κάποιου άλλου που είναι έξω από όλο αυτό.
αυτή: Μου έδωσε η τάδε μια ιδέα, να πάω διατροφολόγο/διαιτολόγο γιατρό... Να μου κάνει εξετάσεις να δει τι λείπει όντως από τη διατροφή μου
εγώ: μπορεί η διαιτολόγος να σου γράψει εξετάσεις;δε νομίζω. Ίσως σε παθολόγο θα έπρεπε να του πεις συμπτώματα και ότι θέλεις να δεις τι βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σου λείπουν εκτός αν πας πρώτα σε διαιτολόγο να συζητήσεις τι τρως και μετά αυτή να σε παραπέμψει σε κάποιο γιατρό για να ζητήσεις εξετάσεις για συγκεκριμένα στοιχεία. Αλλά νομίζω άδικος κόπος. Εγώ κατευθείαν σε παθολόγο θα πήγαινα
αυτή: σιγά μη πάω σε παθολόγο τέσπα, άστο.
εγώ: ε ποιός θα σου γράψει τις εξετάσεις;
αυτή: σου είπα μια ιδέα δεν το έψαξα
εγώ:εντάξει
αυτή: Μπήκα σπίτι.. Άσε με τώρα να χαλαρώσω λίγο
εγώ: εντάξει μου είπες κάτι και σου είπα τη γνώμη μου απλά
αυτή: Ναι ακριβώς... Είπες γνώμη... Χωρίς όμως να ξέρεις...Σαν να θες να μπω. Να ψάξω για να σου απαντήσω... Ε όχι.
εγώ: Άντε καλά
Εντάξει αυτό είναι κάτι πολύ light βέβαια. Αλλά είμαι στη φάση που έχω νευριάσει τώρα αλλά έχω και ερωτηματικά πάνω από το κεφάλι μου. Είναι ή δεν είναι απότομος ο τρόπος της; Εμένα μου φαίνεται έτσι; Φταίει ο γραπτός λόγος μήπως; Τι έπρεπε να πω; εντάξει καλή ιδέα και τέλος; Δείχνω ότι θέλω να μπει να ψάξει και να απαντήσει; Φταίω που ασχολήθηκα περισσότερο και της είπα τη γνώμη μου; Δεν καταλαβαίνω. Με αυτά κολλάω περισσότερο , που μου απαντάει απότομα κάποιες φορές σε άκυρα πράγματα. Είμαι λάθος; Και πάλι συγνώμη που έγινα τόσο γραφική.