Βλεπω ότι έγινε μεγαλο θεμα με. Δικαστές... Δεν εχω πρόβλημα να ακούσω ολες τις γνώμες και απόψεις. Ακριβώς αυτο επιζητω. Λοιπον γι αυτους που λενε οτι τα γραφω καπως περίεργα εχουν δικιο σαφώς και βρίσκομαι σε σύγχιση. Ειναι 4 μερες περιστατικό. Βρέθηκα να αντιμετωπίζω εναν χωρισμό απο το πουθενα ενω καταβάθος το επέλεξα η ιδια. Δηλαδη. Επρεπε απο τοτε που με αφησε μονη και έγκυο να μην τον δεχτώ πίσω. Να κρατήσω το παιδάκι μου και την ηρεμία μου. Δεν απαγορεψα να βγει εξω μονος του. Απλα θεωρω οτι οταν εμενα με περιορίζει ξερει οτι δεν εχω κανεναν παρεα παρά μονο εκείνον να κανει το σωστό. Δηλαδή. Εγω στην θεση του θα περνούσα πρωτα την ωρα μου με τον σύζυγό... Να δουμε μια ταινία αγκαλια ,μαζι να φαμε, να συζητήσουμε να εχουμε κοινή ωρα. Οχι να γυρναω σπιτι απο την δουλεια να ξερω οτι εχω εναν ανθρωπο που ειναι μαγείρεμα ,παιδι, να με φροντίζει και μετα να κατσω μονος μου καναπε και αν θυμηθω θα μιλησω με τον αλλο.... Μετα αφου θα ημουν σωστη στην σχεση μου θα ελεγα αντρα θα παω μια ωρα για εναν καφε. Εγω πχ ηθελα να παω σουπερ μαρκετ μονη μου και ελεγε αντε ντυσε το παιδι και παμε. Για να μην κάτσει μόνος μεσα. Ηθελε ολο εξω έβρισκε ολο και κατι. Μετα οταν με πηγε στο χωριό με αφησε με την πεθερά κοιμόταν έτρωγε μίλαγε στα κινητά με φιλους κανόνιζε βγηκε μονος δυο φορες και εγω? Μεσα. Με ανθρωπους που ουτε καν ηξερα σε ενα σπιτι άγνωστο. Νόμιζε μαλλον οτι ημουν αδελφή του. Ε πολυ λογικο. Οταν επισης εγω έβγαινα εκείνος τηλεφωνα βιντεοκλήσεις. Εγω οταν έβγαινε τον ενοχλούσε αν επερνα τηλ. Καταλάβατε? Το αλλο που έκανε με τους φιλους ηταν οταν εγω ημουν Αθηνα να με παρει μιση ωρα πριν να βγει να κλεισει το τηλ δηθεν θελει να παει τουαλέτα και μετα απο τρια λεπτά να μου στέλνει μνμ αγαπη παω για καφε με τον Ρουλη εδω στο χωριό. Με νευριαζε ο τροπος τοση ωρα μιλάγαμε γιατι δεν ελεγε με ωραιο τροπο οτι θελω να παω μια βόλτα.... Δεν είναι υπέρ του χειρισμού αλλα στα δίκαια.... Εγω δεν ειχα ιδια μεταχείριση στα δικα μου θέλω.
Εστάλη από SM-A750FN στο
E-Psychology.gr Mobile App