Originally Posted by
Kostas_14
Απλά εγώ το βλέπω διαφορετικά το θέμα, ξέρω ας πούμε ζευγάρια και μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, έχουν βρει όμως τον τρόπο και επικοινωνούν. Τα ετερόνομα δηλαδή δεν έλκονται; Εγώ πιστεύω πως ναι. Μπορεί να καυγαδίζουν αλλά με την υπομονή και τις υποχωρήσεις και από τους δυο, θα τα βγάλουν πέρα.
Τι θέλω να πω με αυτό. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια κοινά, όμως το να ψάχνουμε μια κοπέλα ή έναν άντρα, σύμφωνα με τα δικά μας μέτρα και σταθμά, δεν ξέρω κατά πόσο είναι φυσιολογικό. Την κοπέλα ή τον άντρα, τους ρωτήσαμε αν περνάνε και εκείνοι καλά με εμάς ή επειδή περνάμε εμείς καλά στην σχέση, θα περνάει και ο/η άλλος/η;
Δηλαδή να υπάρξει και μια διάκριση. Θεωρώ μια επιτυχημένη σχέση όταν προσπαθεί κάποιος γι'αυτήν. Αν φεύγεις με το παραμικρό, το θεωρώ αδυναμία. Εντάξει δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις που ο άντρας ή κοπέλα, έχει παράλληλες σχέσεις κλπ. εκεί το κόβεις βέβαια. Αλλά πράγματα του τύπου, η κοπέλα να είναι κοινωνική και να πηγαίνει στα κλαμπ, ενώ ο άντρας να είναι κλειστός τύπος κλπ. νομίζω τέτοιες καταστάσεις λύνονται. Δεν είναι λόγος για να χωρίσει κάποιος.
Το λέω αυτό, γιατί έχουν μάθει οι περισσότεροι, στην πρώτη δυσκολία, χωρισμός. Το θέμα είναι να δώσεις και μια δεύτερη ευκαιρία, δεν είναι κακό. Εγώ είχα δώσει ευκαιρία, παρόλο που δεν ταιριάζαμε και έληξε βέβαια η ιστορία με μια κοπέλα, αλλά την έδωσα την δεύτερη ευκαιρία.