Vaper εννοείς ότι αν κάποιος έχει προδιάθεση για καρκίνο τότε το άγχος και η στεναχώρια μπορεί να προκαλέσει καρκίνο; Πάει πάλι δε θα κοιμηθώ το βράδυ.. kspat μακάρι να είναι όπως τα λες εσύ για να προσέχουμε για να έχουμε..
Printable View
Vaper εννοείς ότι αν κάποιος έχει προδιάθεση για καρκίνο τότε το άγχος και η στεναχώρια μπορεί να προκαλέσει καρκίνο; Πάει πάλι δε θα κοιμηθώ το βράδυ.. kspat μακάρι να είναι όπως τα λες εσύ για να προσέχουμε για να έχουμε..
εγω που εχω χειροτερο προβλημα τι να πω? εχασα 30 κιλα εχω καθε μερα ζαλαδες... και εχω εντονη αδυναμια στα χερια και κάποιες φορες παραλύουν τα χερια μου και τα πόδια μου.. σε σημείο που δεν μπορώ να κάνω τίποτα..... πίστεψε με..... παρολαυτά είμαι καλά με την ψυχολογία μου και κοιμάμαι ήρεμα τα βραδια.....!
δεν ξέρω τι έχω..... έχω κάνει κάποιες εξέτασης και έχω παει σε γιατρούς... όλοι μου λένε για τον θυροιδη να ρυθμίσω άμεσα... ειλικρινά όσο και να με φοβίζει αυτό..... δεν το αφήνω να με επηρεάσει.... και εγώ φοβάμαι μην έχω καρκίνο στο έντερο η στο στομάχι... αλλα σταμάτησα να ασχολούμαι.... κουράστηκα....
akis1 σε πόσο χρονικό διάστημα έχασες 30 κιλά; Πάντως υπάρχει και ο θυρεοειδής που χάνεις κιλά δεν είναι μόνο ο θυρεοειδής που παίρνει κάποιος κιλά..
Όχι δεν σειμενι πως θα βγάλεις καρκίνο λογο άγχους για όνομα του θεού αν ήταν τόσο απλό τότε όλος ο κόσμος θα είχε εννοώ όπως είπες και εσύ αν το άγχος είναι για πολλά χρόνια τότε ίσως στα 55 με 60 και αν έχεις.προδιαθεσι ίσως και.να βγάλει
Καλησπέρα παιδιά.. από χθες το βράδυ με έχει πιάσει και βουητό στο δεξί αυτί, χθες ξεκίνησα πλύσεις με το solu-ket που μου σύστησε ο ΩΡΛ δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αυτό το στοματικό διάλυμα και το βράδυ ξεκίνησε βουητό στο δεξί αυτί.. λέτε να έχει σχέση; Έκανα και το λάθος να ψάξω στο Google πάλι και είδα για όγκο σε λαιμό ή κεφάλι και πάλι μου μπήκαν ιδέες.. δράμα η κατάσταση..
τα 20 κιλα τα εχασα σε 30μερες... και τα αλλα 10 σε 2,5 μηνες...
εχω hashimoto... κανονικα περνεις δεν χανεις... αλλα εμενα μαλλον εγινε το αναποδο... δεν ξερω τι να πω.... γενικα τελευτεα τρωω παρα πολυ burger/γλυκα κλπ αλλα γραμμαριο δεν βαζω..... απο την αλλη το γουσταρω πολυ αυτο... απο την αλλη φοβαμαι ομως... αλλα νταξει... επρεπε να χασω κιολας.... παλια ελεγα μακαρι να γινειι ενα θαυμα και το ανχος να με κανει να χασω κιλα αποτομα... και τελικα το επαθα χωρις να κανω διαιτα... επισης επερνα και cipralex για 8χρονια.... μολις το εκοψα ξαφνικα σε 30 μερες εφυγε ολο το λιπος.... μετα πηρα και το ladose.. και εκει ειναι που δεν βαζω τωρα με τιποτα κιλα... :P
το θεμα ειναι οτι τρωω και νιο8ω το στομαχι μου αδειο.... ακομα και αν φαω 2 σουβλακια δεν φουσκωνο με τπτ.... νιοθω σα να μην εφαγα.... αλλα δεν πιναω και καθολου..