Thats life....
Οι σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι εύκολες
Και δεν είναι και γω η κατάλληλη να σου δώσω απαντήσεις σε αυτό το θέμα
Printable View
ξες τι πιστευω?
πως η γυναικα αν θελει κτ περισωτερο στην ζωη της.. αυτο ειναι να αγαπηθει... να νιωσει γεματη συναισθηματικα κ ψυχοπκνευματικα απο αγαπη... να εχει εναν καταληλο αντρα συντροφο που να τη γεμηζει κ να την περιλουζει απο αγαπη... νιωθει την ζεστασια μεσα στην αγγαλια του... εξαλου η γυναικα διμιουργηθηκε απο αγαπη κ γιαυτο ζει για να παρει αγαπη... αλλιος μαραζωνει και αργοπεθαινει εσωτερικα... σαν τα λουλουδακια που αν δεν τα βρεξει ο ουρανος θα μαραζωσουν κ στο τελος θα πεθανουν... γιαυτο ειναι ζωτηκης σημασιας η αγαπη γαι τις γυναικες... αλλα κ απο την αλλοι εμεις οι αντρες θελουμε να αγαπησουμε μια γυναικα που θεωρειτε καταληλη για μας... αλλ κ αυτη απο την πλευρα της να δεχτει την αγαπη μας κ την ζεστασια μας... κ συχνα βλεπουμε γυναικες που δεν θελουν να την δεχτουνε... κ μας κανει να αισθανωμαστε ασχημα αυτο... θαλεγα ειμαστε σαν το συνεφο που θελει ριξει ολλο το νερο που κουβαλαει πανω του κ μαυτο να δωσει ζωη στα δεντρα κ στα λουλουδια... κ μετα παει να ξαναμασει νερο(αγαπη) για να ξαναριξει παλι... γιαυτο κ γω θαθελα που με το που θα με ζωντανευει κ να με κανει να νιωθω υπεροχα με το να μοιραζωμαι μαζη της ολλα τα συναισθηματα μου κ την ζωη μου
εγω ας πουμε θελω να βρω μια γυναικα που εκμησει την αγαπη μου για αυτην... αλλα η γυναικες στις μερες μας εχουν αλαξει τροπαριο λιγο... θεπουν καποιον γαματο τυπο που θα τον κυκλοφορανε εξω κ θα ειναι περηφανες για αυτον... επειδη ειναι γνωστο κ μεγαλο μουτρο εξω κ να βλεπουν οι αλλες με ποιον γυρναει κ ταχει κ μλκιες
Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App
βεβαια ενας αντρας που δεν εχει κανει καμια εσωτερικη προοδο... δν εχει νιωσει κ πολλα μεσα του... κ ειναι ενα ακομα ψαρι του κοπαδιου συνηθος δν μπορει να σταθει ανταξιος της οποιας (γυναικας) περιστασης...
ενας απο την αλλη που εχει εξερευνησει πολυ τον εαυτο του κ την ζωη του κ εχει γεμησει με πολυ ζωη μσα του εχει να προσφεριε παρα πολλα
εγω θαθελα να ειμαι ενα ατομο που προοδευει σαν ατομο... κ σαν ψυχη... κ σαν προσωπικότητα... κ ενα ατομο που μπορει ευκολα να γεμιζει με αγαπη μεσα του κ να την περιλουζει σε ενα υπεροχο κοριτσακι που θα εχει διπλα του
πιστευω πως οσο προοδευει, ενδυναμωνει αφυπνιζεται κ καληεργειται ενας ανδρας εσωτερικα τοσο οσημαζει κ ολοκληρωνεται... με λιγα λογια γιεται απο παιδι μεγαλος(ασχετος με το ποσο χρονων ειναι) κ πρωτα απολα το κανει για τον εαυτο του αλλα μαζι κ μαυτο αρχιζει να θελει να αγαπαει πραγματικα... οχι μοκο για τα ματια του κοσμο... πιο ευκολα αγαπαει οταν ειναι μονοι με την συντροφο παρα μεσα στον κοσμο... μπορει να την αγαπησει οπωε τον εαυτο του... βασικα οντος το κανει γτ την κανει μερος του εαυτου του... κ αυτη η αγαπη ζει γιανπαντα... αιωνια... ουτε ο θανατος δεν τους χωριζει...
εξαλου γιαυτο υπαρχει κ ο μυθος... που θελει τον ουρανο να ειναι ερωτευμένος με την γη κ γιαυτον την αγκαλιαζει κ την κραταει στην ζεστασια του(ζεστασια της γηινης ατμοσφερας σε σχεσηε το διαστημα?) κ την γεμιζει με φως κ βροχη(αγαπη) ωστε τα ζωα κ τα φυτα πανω σαυτην ακομα κ η ιδια να παραμενουν ζωντανοί
Stayin alive stayin alive a ha ha ha
Stayin aaaalive
Κάθε γενιά έχει τα δικά της καμία εποχή δεν είναι ιδανική όλες έχουν προβλήματα και θετικά σημεία
Η επιφυλακτικότητα πάντα παίζει και παντού και για όλες τις ηλικίες..........
Δεν είναι η αναξιοπιστία και η διπροσωπια ή ο παρτακισμος κουσούρι των 20αρηδων μόνο........
περασαμε τοσο δυσκολα τα τελευταια χρονια που το οτι ειμαστε ορθιοι θα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι
κ γω αρκετες φορες... την επαφη με την υσυχια μου δεν θεκω να την χασω ποτε
Όχι, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ ότι θέλω να είμαι αρεστή στους άλλους. Το καλό όμως είναι ότι κερδίζω άτομα με ουσιαστικές, όμορφες και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. :)