Originally Posted by
Christina5
Σόνια είναι δυνατόν αν πάσχεις από ΙΨΔ. Δεν έχω διαγνωστεί αλλά από μικρή με θυμάμαι να κολλάω με πράγματα έντονα.και όσο διαβάζω για αυτό τόσο ταυτίζομαι. Με την φίλη μου ήμουν πολύ δεμένη σαν αδερφές όλα μαζί τα κάναμε, ακόμα και ερωτικές σχέσεις που κάναμε περιμέναμε να τις εγκρίνει η μία στην άλλη. Αφότου μαλώσαμε, ήμουν μόνη χωρίς σύντροφο χωρίς δουλειά πριν πάω σεζόν χωρίς άλλες φίλες και ένιωθα πως είμαι μόνη.πηγαινα γυμναστήριο αλλά δεν γέμιζε η μέρα μου με κάτι άλλο.μονο με σκέψεις. σαν χαρακτήρας είμαι αρκετά εγωκεντρική.με θυμάμαι να θέλω συνέχεια προσοχή αλλά χωρίς να το δείχνω έντονα. Φοιτητικά χρόνια είχα δύσκολα μακριά χωρίς φίλες. έλεγα δεν μου ταιριάζει καμία που να θέλω να μιλάω ανοιχτά και δεν γουστάρω να πηγαίνω για άσκοπους καφέδες. από αγόρια ήμουν κολλημένη με έναν και τέλος. Περίμενα αυτόν. σεζόν κατέβηκα είχα τίς κατακτήσεις μου ένιωθα κολάκευμενη αλλά τίποτα άλλο. Δεν βρήκα κάποιον που να νιώθω αμήχανα και ανατριχιλα.αυτο ήθελα πάντα.να τρέμω να τον συναντήσω έτσι καί άρχισαν οι αρνητικές σκέψεις περί σεξουαλικότητα. Σήμερα που μιλάω άνετα εδώ προσπαθώ να βάλω την λογική κάτω να σκεφτώ τι θέλω.