Originally Posted by
Sonia
Με κούφανες τώρα... Εσύ το θεωρείς άσχετο αυτό το σκηνικό με την αποχή πριν τον γάμο με το τι συμβαίνει τώρα;
Εμένα μου φαίνεται ότι είναι μπερδεμένος γενικότερα σαν άτομο βρε Κατερίνα κι επειδή δεν έχει βρει τις ισορροπίες του με τον εαυτό του, ξεσπάει με άσχημο τρόπο σε εσένα πλέον.
Μερικά πράγματα που μου περνάνε από το μυαλό και μπορεί να στέκουν μπορεί να είναι και μπούρδες:
Όταν κάνατε μια χαρά σεξ πριν τον γάμο και τον πιάσαν τύψεις ξαφνικά για θρησκευτικούς λόγους, αν δεν ήταν υπερβολικά θρήσκος πριν, ή ακόμα και να ήταν, κάτι άλλο συνέβη και το έριξε σε θρησκευτικά κολλήματα και καλά... Πολύ σημαντικό να βρεις το τι είναι αυτό. Άρχισε από τότε να ξενερώνει μαζί σου ερωτικά ή συνέβη κάτι άλλο διαφορετικό;
Όταν κι εσύ απείχες από το σεξ, αυτός αν και μάλλον μέσα του ξέρει ότι δεν σου είναι εύκολο, κοροϊδεύει τον εαυτό του και λέει ότι το σεξ δεν είναι το παν και αφού μπόρεσες χωρίς σεξ και τότε, δεν έγινε και τίποτα, θα μπορέσεις και τώρα και στο μέλλον
Αφού θεωρεί τόσο σημαντικό σημείο καμπής τον γάμο, ίσως κατά κάποιο τρόπο να θεωρεί ότι έδεσε πλέον τον γάιδαρό του κι ότι δεν είναι πλέον τόσο απαραίτητο και σημαντικό ούτε το σεξ, ούτε οι τόσες ευαισθησίες και τρυφερότητες ούτε τίποτα
Άνθρωπος είναι, δε λέμε, αλλά ένας τόσο θρήσκος που δεν ήθελε καν σεξ πριν το γάμο και πλέον είναι παντρεμένος, αφού υποτίθεται είναι ηθικό στοιχείο, ακόμα κι αν έχει θέματα με τη γυναίκα του, δεν κάθεται να κοιτάει γυναικείους κώλους μπροστά της. Ένα δείγμα παραπάνω ότι το θρησκευτικό δεν είναι κάτι που του έχει γίνει πραγματικά βίωμα και μάλλον είναι δικαιολογία.
Παράλληλα από μλκία μεγάλη δική του που δεν ξέρει να θέσει όρια στους γονιούς του, αισθάνεται ότι είναι μονίμως στη μέση, χωρίς να είναι ευχαριστημένοι ούτε εκείνοι ούτε εσύ από αυτόν
Ασυναίσθητα, επειδή καταπίεζε αρκετά τον εαυτό του το προηγούμενο διάστημα, πλέον γίνεται πιο αναίσθητος και αντιδρά με ένα πρόσωπο που δεν σου είχε δείξει πριν
Ταυτόχρονα, τα σοβαρά προβλήματα υγείας, κουράζουν πραγματικά κι αυτόν που έχει το πρόβλημα και αυτόν που είναι δίπλα του. Κάποια στιγμή οι αντοχές του πέφτουν και τα νεύρα του και η ένταση μπορεί να ξεσπάσουν με λάθος τρόπο σε λάθος στιγμή
Ίσως νόμιζε ότι μόλις παντρευτείτε τα διάφορα προβλήματα θα λυθούν διά μαγείας και βλέποντας ότι δεν του βγαίνει, συγχύζεται και αρνείται να τα κοιτάξει κατάματα ακόμα περισσότερο