Οπως και να 'χει δλδ θα πληγωθει η κοπελα, πολυ κριμα!!
Printable View
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας.
Το θέμα εδώ δεν είναι ποιος πληγώνει ποιον. Το είπα εμμέσως και το λέω και ευθαρσώς ότι εγώ είχα το θέμα στη σχέση. Η κοπέλα μου ήταν και είναι άγγελος. Πονάμε και οι δύο βέβαια, αλλά περισσότερο με νοιάζει ο δικός της πόνος.
Επανέρχομαι λοιπόν στον λόγο για τον οποίο ζήτησα την βοήθεια σας.
Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον ειδικό και αν αυτό δεν γίνεται, τουλάχιστον να μου υποδείξει πως θα βρω κάποιον που να μπορεί και να θέλει να βοηθήσει;
Ευχαριστώ και πάλι
Οχι καλα κανεις και σε νοιαζει ο δικος της πονος αυτο ειναι πολυ καλο. Απο κει και περα δεν ξερουμε σε ποια πολη μενεις να σου συστησουμε καποιον καλο ψυχολογο. Αν πας στην αρχικη σελιδα του epsychology, υπαρχει δυνατοτητα ευρεσης ψυχολογου, οπως επισης και στο google αν πατησεις περιοχη η πολη και τη λεξη ψυχολογοι, πχ ψυχολογοι Πατησια. Αυτα.
Σε ευχαριστώ λουλούδι για τα καλά σου λόγια και το ενδιαφέρον σου. Μένω στην περιοχή του Μεσολογγίου, αλλά γνωρίζω προσωπικά αρκετούς εδώ και αυτό δυσκολεύει το να βρω εδώ κάποια/ον. Επίσης η ανάγκη μου είναι να μου συστηθεί κάποιος που να θέλει να ασχοληθεί. Να μην περιφέρομαι ασκόπως καθώς το έζησα αυτό ήδη δύο φορές. Ευχαριστώ και πάλι
αλεξανδρος_77, Miliva21 Natalia_sups και GeorgeGr1 και εσείς το έχετε προσεγγίσει αρκετά καλά το θέμα μου. Σας παρακαλώ αν μπορείτε να βοηθήσετε περαιτέρω, θα σας είμαι υπόχρεος.
Δεν το λέω ως ταμπού. Το λέω ως αρχή που νομίζω ότι υπάρχει, αν δεν κάνω λάθος. Από την άλλη έχω ανάγκη έναν άνθρωπο να με δει ως tabula rasa χωρίς να επηρεάζεται από τη γνωριμία μας. Το γνωρίζω ότι δεν συχνάζουν ψυχολόγοι στο forum. Απευθύνομαι σε όποια/ον γνωρίζει ή έχει εμπειρία από κάποιον ειδικό που να μην με δει απλά σαν ένα ακόμη ραντεβού. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.