Αν δεν υπαρχει βεβαρυμενο ιστορικο υγειας, τοτε το h1n1 δεν ειναι κατι σοβαρο. Σαφως και αν υπαρξουν συμπτωματα που δεν υποχωρουν πρεπει να πατε στο νοσοκομειο.
Εγω μαυτο που επαθα πριν 3 μηνες θα παρακαλουσα να ειχα h1n1. Με δαγκωνει αδεσποτο σε ερημικη περιοχη κοντα σε βουνο χωρις να προπυαρχει επιθετικη συμπεριφορα. Μιας και πασχω απο γενικευμενη αγχωδη διαταραχη ηρθε στο μυαλο μου το ενδεχομενο να ηταν λυσσασμενο (η λυσσα ειναι 99% θανατηφορα ασθενεια) και εφυγα αρον αρον στο νοσοκομειο. Ο ορος της λυσσας μου ειπαν δεν δινεται, δινεται μονο μετα απο επιβεβαιωμενο κρουσμα (ειτε με εντολη του κεελπνο ειτε με εξεταση απο κτηνιατρο του υποπτου ζωου). Το αποτελεσμα ? 3 δυσκολοι μηνες μεσα σε φουλ αγχος με πολυ αλκοολ και ηρεμιστικα (ξεχωριστα) για να κλεισω ματι. Επι 3 μηνες ημουν ενιωθα πως ημουν με το ενα ποδι στον ταφο.
Οποτε ηρεμιστε, ο ιος της ινφλουενζας εαν δεν πασχετε απο κατι αλλο σοβαρο (πχ καρδια, πνευμονες) δεν πρεπει να σας ανησυχει. Το μυστικο ειναι μπολικη βιταμινη C για προληψη, και πληρης αποφυγη της ζαχαρης μιας και ταιζει τον ιο η ζαχαρη.