Μπραβο εισαι πολυ τυχερη, μην τον χασεις!!!!!
Printable View
Λοιπόν έμενα Αθήνα μέχρι 13 περίπου και μετακόμισα με τους γονείς τότε σε μία πόλη που δεν ήξερα κανέναν. Και δεν γνωρίζω ακόμα 17 χρόνια καλά κάποιους. Έχουμε μια επιχείρηση δουλεύω 5 μήνες και μετά τους υπόλοιπους κάθομαι. Πάω κάνα ταξίδι μόνος μου και κάνα δύο καφέδες μόνος την ημέρα. Και λίγο διάδρομο που έχω σπίτι. Και πολλές βόλτες με αμάξι εθνική και τσιγάρο. Και να τρώω ώρες στο πισί σε σειρές
Μια χαρα ειναι η ζωη σου. Κοιταξε να βρεις μια κοπελα και μην καθεσαι αλλο.
Εσύ που εστιάζεις το θέμα που εχεις?γιατί δεν κατάφερες να κάνεις γνωριμίες φιλικες που νομίζεις ότι οφειλεται?
Ναί μία κουβέντα είναι που να βρώ ο κακομοίρης.
Δεν ξέρω ίσως επειδή είμαι λίγο κλειστός χαρακτήρας πολύ μονόχνοτος μπορεί. Με ζηλεύουν πολύ λόγω της δουλειάς και ότι είμαι πλούσιος στη περιοχή. Και δεν τους νοιάζει αν είμαι καλά ή όχι ψυχολογικά ή αν κάνω κάτι καλό στη ζωή μου
Θα μπορούσες μέσω διαδικτυου να κάνεις κάποιες γνωριμιες.δεν νομίζω να σε ζηλευει κάνεις για τα λεφτά και δεν πρέπει να είσαι και εσύ προκατειλειμενος με τους άλλους.η φύση της δουλειάς σου δεν σου επιτρεπει να κάνεις γνωριμιες γιατί συνηθως στις δουλειες ανοίγει ο κυκλος των γνωριμιων μας
Πώς; Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά dating apps αλλα τζίφος.
Εγώ πιστεύω πως σαν κοινωνία έχουμε αναγάγει το σεξ και την εύρεση συντρόφου σε κορυφαίο θέμα στην ατζέντα ημερίσιας διάταξης. Εγώ θα έλεγα να επικεντρωθείς αλλού αυτή τη στιγμή. Επένδυσε στον εαυτό σου: φρόντισε τη διατροφή σου, να διαβάζεις βιβλία και να μαθαίνεις καινούργια πράγματα (κοινώς να μην είσαι σαν τα αλυσοπρίονα του πιο Αδύναμου Κρίκου). Μη φοβάσαι να βγαίνεις βόλτες και να πηγαίνεις λίγα χιλιόμετρα μακριά. Και ο Mr. Bean μόνος του διασκέδαζε, αλλά διασκέδαζε όμορφα. Φαντάσου να μιζέριαζε κιόλας. Το πράγμα που ζητάς τώρα θα έρθει από μόνο του μετά, φυσιολογικά.
Ε, να! Βλέπεις οτι είσαι αρνητικός γενικά με τους ανθρώπους; "Σε ζηλεύουν", " δεν τους νοιάζει αν είσαι καλά". ..Όλοι; ;; Δεν υπάρχει ούτε ένας καλός άνθρωπος εκεί πέρα να συναναστραφείς;
Ρωτάω, γιατί μου φαίνεται περίεργο. Και τουλάχιστον, συνήθως, εφόσον όλοι εκεί γνωρίζουν οτι είσαι πλούσιος, θα προσπαθούσαν κάποιοι απ αυτούς να σου κάνουν κανένα προξενιό, την κόρη τους, την ανηψιά τους... έστω υστερόβουλα, έστω επειδή έχεις χρήματα...
Ούτε αυτό; Ε, τότε νομίζω οτι υπάρχει κάτι που το βλέπουν όλοι οι άλλοι εκτός από εσένα.
Θέλω να πω κάτι ιδιαίτερα αντικοινωνικό. Π.χ., υπερβολική αγένεια.
Συγγενεις εχω αλλα μενουν αλλου ολοι και δεν εχω επαφες. Εχω δυο αδερφια πολυ μεγαλυτερα