Πολυ καιρο 5μηνες έφτασα στα 50λιγα πραγματα εκανε παλαιοτερα που το χα ξεκινήσει παραδόξως στα 30μγ επιανε καλυτερα
Printable View
ηταν συμπτωματικο το οτι το εκοψες και το ξαναξεκινησες και δεν εκανε δουλεια... αυτο σημαινει οτι επηλθε ο κορεσμος... για οσο χρονικο διαστημα και να συνεχισεις απο εδω και περα να το χρησιμοποιεις, δεν θα δεις αλλες αλλαγες... για αυτο μηπως να τα ξεφορτωθεις τωρα? εξαλλου καπου εκει στο 6μηνο σταματουν να δουλευουν, αν δεχτουμε και μονο οτι κανουν μια μικρη δουλιτσα........
Οχι γιατί εχω μεγαλη διαφορά στο αγχος πριν και μετα τα φαρμακα και σταματα το αυτο ποια να με παροτρεπεις να κοβω τα φάρμακα
την διαφορα στο αγχος την βλεπεις ακομα? και μην μου πεις ναι γιατι εγραψες οτι δεν σε πιανουν τα αντικαταθλιπτικα και για αυτο σε εδωσε και αντιψυχωτικα ο ψυχιατρος... και απο την αλλη εχεις και αλλο ποστ που λες οτι πιο ειναι πιο δυνατο το seroxat ή το cipraalex?
Η επίδραση τους μειώθηκε;;; δηλαδή αν στην αρχή σε έπιαναν 30 τοις εκατό, τώρα σε πιάνουν λιγότερο;;;
Έτσι συμπεριφερονται
εγω πιστευω οτι τις απορειες που εχεις και ειδικα αυτην πρεπει να την ρωτησεις στον γιατρο σου και οχι σε εμενα.... να δουμε και εμεις τι θα σου απαντησει ο ανθρωπος