Originally Posted by
giorgos panou
Το ποινικο μητρωο δεν λερωνετε ετσι ευκολα οπως το δικοσου μπερδεμα, υπαρχουν 2 ειδη εκδωσης ποινικου πητρωου αυτο το οποιο ειναι σημαντικο ,αυτο που ζητα συνηθως σε δουλειες ειναι το πρωτο και για να βγει οχι μηδενικο θα πρεπει να εχεις εκτησει καθηρξη, δλδη να εχεις μπει φυλακη, εσυ ουτε καν μαρτυρας δεν εισαι αρα δεν θα λερωθει.
Οσο για την υποθεση εαν δεν εχεις την ατυχια να θελουν να σε χρεωσουν κατις ωστε να γλητωσει καποιος αλλως κατις σηνομοτικο κι σπανιο αλλα οχι απηθανο, παντος λογικα δεν εχεις προβλημα, ομως αυτο που εκανες ειναι πλημελιμα κι διωκετε κανωνικοτατα, διοτις αγορασες ναρκωτικα!
Εσυ θα πρεπει να πας για καλο κι κακο να περασεις πραγματογνωμονα, πριν πας στον γιατρο -διοτις ειναι ψυχειατρος - να εχεις κανει χρηση ναρκωτικων ωστε να βγεις οσο πιο χρηστης μπορεις, μολις περασεις απο εκει να παρεις κι μια βεβαιωση απο τον ΟΚΑΝΑ, να τα χεις αυτα τα χαρτια.
Κατα την γνωμη μου το χειροτερο που σε περημενει ειναι να σεκαλεσουν ως μαρτυρα , αλλα κι αυτο δεν ειναι καλο διοτις θα σου ζητησει ο εισαγγελεας κι εν αρχη ο ανακριτης να κατανομασεις αυτον που σου πουλησε τις ουσιες και μετα να αναφερεις τοπο και χρονο, πηστεψεμε εαν δεν αναφερθεις με στοιχεια η αν δεν εχεις καποια καλη δικαιολογια θα νευριασουν πολυ στην εδρα που δεν θα πεις το ονομα του, θα σε ρωταν συνεχως! ειναι μια ασχημη διαδικασεια την εχω περασει απο μαρτυρας και θυμα σε κανουν να φενεσαι ως μελος του κυκλωματος και οτι προστατευεις κακοποιους, επειδη το εχω περασει θα σου ελεγα να βεις απο πριν καποιον τροπο ωστε να μην χρειαστει να σε ρωτησουν! αλλιως θα πρεπει να ρουφιανεψεις!