ειναι πιο δυνατο το algofren, μετα αν σταματησουν να σε πιανουν και αυτα πας σε lonarid.....!!!
Printable View
Υπομονη ολοι μας!Μακαρι να βρω βελτιωση με αυτο!Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!
Έχει ξανά γραφτεί το θέμα προσοχή σε καμία περίπτωση σπαθόχορτο είτε σε χάπι είτε σε τσάι με αντικαταθλιπτικά πολλές δυσαρεστες παρενέργειες https://www.psychology.gr/forum/thre...λιπτικό
ΩΧ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!! ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΑΛΣΑΜΟΧΟΡΤΟ . Οποτε ναι δεν πρεπει να συνδυαζεται με αντικταθλιπτικα
Μα δεν το παιρνω σε συνδιασμο....εννοειται αυτο...απλα το δοκιμαζω μηπως δουλεψει και δεν παρω αντικαταθληπτικο...Θελει περισσοτερο χρονο να δουλεψει μου ειπε...Οποτε περιμενω...
15μερες χρησιμοποιω το sumenta.Εχω σωματοποιηση αγχους με ζαλαδες πονοκεφαλους κ αυξημενη πιεση.Παρατηρω βελτιωση στην πιεση μου,εχει πεσει στα φυσιολογικα ορια, βελτιωση στους πονοκεφαλους σημαντικη,δεν εχω το αισθημα της θολουρας. Αυτο που επιμενει ειναι οι ζαλαδα κ με αγχωνει θα προχωρησω τη θεραπεια κ θα σας ενημερωσω.
Με ενδιαφέρει και μενα γιατί ψαχνω κι εγώ φυτικό σκευασμα. Αλλά αν είναι να κατεβάζει την πιεση, δύσκολο, αφού εγώ έχω συνήθως υποταση. Ή δρα απλως κατευναστικα στα όποια συμπτωματα αγχους έχει ο καθένας;
Εγω ανεβαζα πιεση 17 και 10 απο κρισεις πανικου. Τωρα εχω 12 και8. Θεωρω οτι με ηρεμησε. Ο ψυχιατρος μου χε πει αποτελεσμα θα δω μετα το 15νθημερο και οτι δρα πιο αργα απο τα αντικαταθληπτικα και δεν εχει παρενεργειες...Ειμαι στο 15νθημερο κ βλεπω σημαδια βελτιωσης....Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο...Θα σας ενημερωνω...Για εμενα συμβουλευτειτε γιατρο κ αν σας δωσει το οκ προχωρηστε.
Τελικα δεν αντεξα και αρχισα αγωγη...Τα sumenta μου εκαναν καλο αλλα οι ζαλαδες συνεχιζοντουσαν και εγω κουραστηκα...Αρχισα minitran ελπιζω να δω διαφορα συντομα....