Μου θυμίζει την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που ισχυριζόταν ξεδιάντροπο μπρος σε όλους ότι με πήρε τηλέφωνο στο κινητό,χωρις να χω καν κινητο ,να σαι καλά με εφτιάξες .
Printable View
Επίσης από φυση μου είμαι λίγο κλειστος χαρακτήρας,και καλό χριστιανοπουλο ήμουν μικρή,αλλα ή αλλαζωνια των αθεων με έκανε να χ ασω την πίστη μου.Το ν α παραφράζονται τα λόγια μου από κάθε τυχαρπαστο δεν με ενοχλεί το να θέλουν να βελτιώσουν τα μέσα μου με τα δικά τους πιστεύω.Σαν καλή χριστιανή ποτέ δεν προσευχομουν,ο θεός έχει πολλές δουλειές.
Εγω στραβωμα έφαγα και πάντα όσο με άφηναν αγνωματευτη απεδιδα την νόσο στο ρατσισμό. Σημερα είδα ότι ο αριστερός μου αστράγαλος έχει ξεστρατήσει τελείως.Θα κλείσω ένα ραντεβού με ορθοπεδικό και θα στανιάρω.
Αποστολια μην ζητας συγνωμη! συγνωμη σου οφηλει η Μαγδα! Αλλαδεν πειραζειδειχνεις το ανωτερο του ηθους σου.
Μαγδα, συ δεν λες οτι εχεις ανδρα και παιδια αν δε καμω λαθος? ο ανδρας σου που ειναι σε ολα αυτα που περνας? Διοτις την στιγμη αυτη που μηλαμε ειναι στανταρ πως εισαι υπο την επιρια δυνατων φαρμακων, δεν ξερω ακριβως ποια φαρμακα εχεις παρει αλλα φανταζομαι ποια εχεις παρει! αληθεια που ειναι η οικογενεια σου σε ολα αυτα? οι γονεις σου? τα αδελφια σου? και κυριος ο ανδρας σου? λογικα τωρα θα επρεπε πρωρα απο ολους αυτοι να τρεξουν διπλα σου για να σου σταθουν σε μια ομολογουμενος δυσκολη φαση που περνας! οσο κι να μας κραζεις ειναι αληθοφανες οτι εισαι αρκετα πικραμενη απο καποιες καταστασεις που ζεις , κανει μπαμ οτι βρησκεσαι σε πολυ ασχημη κατασταση! εμις , εδω, σε αυτην την γωνια του ιντερνετ προτηθομεθα να σου σταθουμε με τον φτωχο αυτον τροπο, με το να σου γραψουμε δυο λογια, με το να προσπαθησουμε να σου γραψουμ , με το να μας διαβασεις απο μια οθωνη που στην αλλη της πλευρα υπαρχουν ζωντανοι ανθρωποι με αγαπη και συναισθηματα αλληλεγγυης προς εσενα! θα προσπαθησουμε να σου πουμε λογια στοργης και μικρης συμπαραστασης! ωστε να νιωσεις οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι εχθρηκοι απεναντι σου! ξερω οτι αυτο σε εξοργηζει! σε νευριαζει σαν διαπηστωνεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να νιωσεις ομορφα! σε νευριαζει που υπαρχουν ανθρωποι οπως ο ΚΑΡΜΑ κι η ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ, ξενερωνεις διοτις σου χαλαει αυτο που εχεις πλασει μεσα σου για ολων τον κοσμο! οτι ολοι ειναι καθαρματα και οτι κανεις δεν ενδιαφερεται για εσενα! και σαν βλεπεις οτι δεν ειναι ετσι τα πραματα νευριαζεις κι για αυτο μας βριζεις! καμω λαθος Μαγδα?
συμφορμητη Αλεξανδρε αντιλαμβανομεθατην οργη σου προς το μελος αυτο και προς την οποια συμπερηφορα του.Ομως Αλεξανδρε και επηκαλουμε την μεγαλη σου καρδια και την ευσπλαχνια σου ! δωσε της ευκερεια να μας εξηγησει το προβλημα της, δωσε τηςλιγο χρονο να ξενερωσει ,να μπορεσει να αποχτησει μια συγκροτημενη σκεψη ωστε η γυναικα να μας πει ποιο το προβλημα της! να μπορεσουμε και εμεις να της αποδηξουμε το οτι νιαζομαστε για αυτην! οτι το φορουμ ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας και αλληλοσυμπαραστασης για ακριβως τετοιες καταστασης! αυτη ειναι ακριβος η αποστολη του φορουμ συμφορμητη μου Αλεξανδρε, και εσυ Αλεξανδρε εισαι αξιος εκπροσωπος μας σε αυτον τον αγωνα για μια καλητερη ψυχικη υγεια ολων μας εδω μεσα!
ετσι και αλλιως κανενας απο οσους γραφουν εδω δεν ειναι απολυτως καλα αλλα οι αλλοι γιατι δε κραζουν οποιον βρουν μηπως επειδη προσπαθουν?
μαλον η θεματοθετρια βαραει νταγκλες αυτην την στιγμη! ας την αφησουμε στην νταγκλα της, να χαλαρωσει της κακομοιρης η ψυχουλα και το κορμακη τη και αυριο εαν ειναι καλητερα κι πιο ξεκαθαρο το μυαλο της απο τις χημειες να μας πει ξεκαθαρα τι εχει παθει. ε ΑΛΕΞ? εσυ τι νομιζεις?
μαλον αυτα τα φαρμακα που παιρνει της τσιτωνουν τα νευρα και τη κανουν επιθετικη και αγνωριστη κατι αλλο δε μπορω να σκεφτω...
αμα παρατηρησεις δεν μπορει να γραψει ολοκληρομενη προταση!! ποσο μαλον οταν περιεχη δυσκολες λεξεις. Αυτο συνηθως ειναι παρενεργειες απο αντιψυχωτικα , οπως σερικουελ κ.α. τετοια. Οσο για τα νευρα και τις παραισθησεις μπορει να ειναι απο βενζο, η απλα απο ελληψη υπνου! Δυλεξια ειναι αυτο που εχω εγω -ενα απο τα πολλα ειδη της δλδη- ειναι να μην μπορεις να καταγραψεις την ορθωγραφια των λεξεων ενω την εχεις σαν εικονα στο μυαλο σου, και συνηθως σε ευκολες λεξεις!
Οτι κι να λεω τωρα, το θεμα ειναι η γυναικα εαν εχει οντως ανδρα να της σταθει τωρα που τον εχει μεγαλη αναγκη!! οπως και οι γονεις της, η αδελφια εαν εχει! Εσυ ΑΛΕΞ οπου εχεις μεγαλη εμπειρια κι εξω στη ζωη αλλα ειδικα στο φορουμ ,εχεις πετυχει αρκετες τετοιες φασεις?
ξερω και αλλη σαν αυτη που βρισκοταν πολυ κοντα στο σημειο που μεγαλωσα καπιες φορες φαινοταν οτι ηταν κοματια αλλα δεν ανοιγοταν με τιποτα και γι αυτο τσακωνομασταν συνεχως