καλημέρα σας.....με συγχωρείς πόσο χρονών είναι δε μας είπες....
συμφωνώ με τους προγράψαντες....!!
πρέπει να πεις όχι...δείξε και λίγο αδιάφορος βρε παιδί μου...και φυσικά μην το βλέπεις έστι.το ότι την αγαπάς και δεν της λες όχι δεν σημαίνει ότι έχεις γίνει γυναικωτός!!!!!
μακάρι και ο δικος μου να μην μου έλεγε όχι και να με είχε στα ωπα ωπα....
φυσικά έχει καταλάβει τι νοιώθεις και σε εκμεταλλέυεται...για πάτα και λίγο πόδι...άντε γιατί όπως το βλέπω θα σε τρελάνει με τα πέρα δώθε...
πρέπει να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους...αφου δεν έιχε παράπονο απο την σχέση σας και απο σένα, τότε πως ξενέρωσε???? αβυσσός η ψυχή μας τελικά...!!!
αυτά τα \"εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο\" και \"δεν θέλω να τσακωθούμε\" τα ξέρουμε!!!
μπορείς να της πεις πως΄ούτε εσύ θέλεις να τσακωθείτε αλλά....έχεις ξενερώσει κι εσύ...για να δουμε τότε αντίδραση...
αχ..βρε gentleman μου φαίνεται όλο αυτό \" ας κρατήσουμε και την καβάτζα μας\"
για πάγωσε την λιγάκι γιατί όλο αυτό το σκηνικό μου φαίνεται πολύ εκμετάλλλευση...
και δεν νομίζω πως επειδή τα έδωσες όλα έγινε αυτό, οι απόψεις το στύλ \"κράτα κάτι και για σένα\" \" μην τα δίνεις όλα\" και τα σχετικά δεν νομίζω πως βγαίνουν κάπου...αν αγαπάς τα δίνεις όλα και ας πληγωθείς...αν αγαπάς δεν σκέφτεσαι να κρατήσεις πράγματα, να μην τα δείξεις για να μην πονέσεις...
και στην τελική σκέψου...της τα εδωσες όλα, την αγάπησες...δεν το εκτίμησε...σίγουρα υπάρχει κάπου εκεί έξω μια γύναίκα που θα τα εκτιμησει...πάντα υπάρχει...
το θέμα βέβαια είναι να σε αφήσει να την βρεις...γι\' αυτό γνώμη μου είναι να παγώσεις αυτή την \"ημισχέση\" που λέγαμε...και να σου πω και κάτι, γιατί δεν της λες αυτά που μας είπες εδώ...? τι έχεις να χάσεις? τίποτα.;)