Originally Posted by
gsdm
Ο πρώτος χρόνος της σχέσης μας με τον G. ήταν πολύ όμορφος. Υπήρχε χιλιομετρική απόσταση βέβαια αλλά προσπαθούσαμε και μιλούσαμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Ήμουν σε ένα γάμο που είχε τελειώσει απλά έμενε να αποφασίσω το νομικό κομμάτι. Το καλοκαίρι όμως που μας πέρασε αναγκαστικα να μείνω με τον πρώην σύζυγο σε άλλη πόλη ακόμα μακρύτερα λόγω των παιδιών. Εκεί άλλαξε η συμπεριφορά του του G. Άρχισε να βγαίνει με φίλες του, να ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πράγμα που εμένα με ενοχλούσε. Τελικά μετά από ένα καυγά χωρίσαμε άσχημα τον Νοέμβριο. Γρήγορα όμως δώσαμε πολλές ευκαιρίες στην σχέση μας. Από την δική μεριά χωρίζαμε κάθε φορά λόγω της παρέας που είχε. Τελικά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί. Όμως εκεί που είναι όλα καλά θα κάνει κάτι και θα νευριασω και θα τον πειράξει. Σημείωση δεν θέλει να ανεβάζουμε μαζί φωτογραφίες, ενώ παλιότερα δεν είχε και πολύ θέμα, ενώ με τις φίλες του ανεβάζει. Ξέρω ότι ζηλεύω, πολύ, σαν ταύρος που είμαι. Αυτός είναι αιγόκερως. Επιανα μικρά ψεματακια που εμένα με ενοχλούσαν, σχετικά με ποιους έχει βγει. Του ζήτησα να χωρίσουμε αλλά το μετάνιωσα αμέσως, επειδή τον αγαπώ πολύ. Επειδή είναι εγωιστής, δεν θα δώσει σε εμάς άλλη ευκαιρία. Εγώ την θέλω αλλά θέλω να είναι ειλικρινής μαζί μου.