Σήμερα νιώθω πολύ έντονα συμπτώματα άγχους και πανικού και αυτοκτονικές σκέψεις.
Ποιος μπορεί να αξιολογήσει αν είναι από αυτά που ούτως η άλλως έχω (ιδεοληψίες) ή από το λαντοζ;
Ο ψυχίατρος είναι σε θέση ;
Printable View
Σήμερα νιώθω πολύ έντονα συμπτώματα άγχους και πανικού και αυτοκτονικές σκέψεις.
Ποιος μπορεί να αξιολογήσει αν είναι από αυτά που ούτως η άλλως έχω (ιδεοληψίες) ή από το λαντοζ;
Ο ψυχίατρος είναι σε θέση ;
Πόσο καιρό παίρνεις lasose και σε τι δόση;
Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App
Κάθε πρωί ένα των 20mg. Έχω κλείσει 2 βδομαδες που τα παίρνω
Για ιψδ η δόση είναι τουλάχιστον 40mg και χρειάζεται περίπου ένας μήνας για να δεις διαφορά στο κομμάτι της ιψδ.
Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App
Μέχρι τότε τι κανεις;;;;
Δεν είμαι καθόλου καλά.
Μπορεί να με χειροτερεύει το χάπι;
Εγώ θυμάμαι μια κοπέλα από το φόρουμ που έκανε υπομονή 1 μήνα και αφού δεν είδε βελτίωση τότε της το άλλαξε ο γιατρός... Οχι ούτε ο γιατρός σου το ξέρει, το πολύ πολύ να σε πει αυτό που θέλεις να ακούσεις για να σε καθυσηχασει.. Το ότι θα σταματήσουν σύντομα τα συμπτώματα
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Όσοι το έχετε πάρει είχατε νιώσει χειρότερα τον πρώτο καιρό ή όχι;
το εχεις δοκιμασει ? εχει οντως καποιο αποτελεσμα?
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ναι το διαβασα οτι δεν πρεπει να γινεται χρηση παραλληλα ! το ειχεις παρει ποτε σε περιοδο που δεν επαιρνες αντικαταθλιπτικα? καψουλες ειναι? αν το παρω σε μορφη βοτανου και το πινω τσαι κανει δουλεια?
Το ίδιο είναι είτε το πάρεις σε τσάι είτε σε κάψουλες.. Για μένα προτίμησε το τσάι καθώς είναι παμφθηνο.. Αντε να κάνει 1 με 2 ευρώ το ματσάκι.. Ενώ οι κάψουλες θα δώσεις κανένα 20αρικο.. Το έπαιρνα μια περίοδο που είχα διακόψει τα αντικαταθλιπτικα, βασικά έκανα προσπάθεια να τα κόψω.. Τελικά δεν κατάφερα λόγο στερητικων και κύλησα ξανά μετά από κάποιο καιρό
ωραια σε ευχαριστω για τις πληροφοριες ,νομιζω πως αυτο θ κανω για αρχη ! να το πινω κανα 6 μηνο για να δω βελτιωση?
υπομονη ,υπομονη θελουν γυρο στο μηνα τα πρωτα αποτελλεσματα! και πανω απο ολα μην παρεις τυποτα αλλο αν δεν ενημερωσεις τον γιατρο σου πρωτα! μην διαβαζεις εδω μεσα οτι γραφει ο καθε ενας μας! ειναι κριμας να επιρεαζεσαι απο εδω, Πολυ απλα διοτις δεν ειναι για ολους μας το ιδιο, κατι που μπορει σε καποιον να εφερε θετικα αποτελλεσματα σε εσενα μπορει να φερει το αντιθετο! ποσο μαλον τα ματσουφια κι τα γιατροσοφια της γιαγιας! ημαρτον δλδη! ειμαστε στο 2019 κι ακομα νομιζουν καποιοι οτι θα γιατρυτουν με χαμομυλι?
Το st johns wort ειναι το βαλσαμόχορτο και ειναι ισχυροτατο αντικαταθλιπτικό για το οποιο ισχυουν οι προφυλάξεις που ισχυουν για τα φαρμακα!! Θελει ιατρική συμβουλή και να μην το παίρνετε ελαφρα τή καρδία.