Σε ευχαριστω για την απαντηση σου ποσό καιρό εκανε να τον πιάσει;;;;
Printable View
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου ποσό καιρό εκανε να τον πιάσει;;;;
Κανενας άλλος με εμπειρία στο cipralex......???
Φιλε μου μοιάζουν πολυ οι ιστορίες μας. Μόλις τελειωσα την σχολη μου και τα δυο μεταπτυχιακα μου ενώ παράλληλα εργαζόμουν περίπου 10 ωρες κάθε μερα και με αφορμή την ασθένεια ενός ατόμου στην οικογένεια μου ξέσπασε η διαταραχή άγχους. Μακαρι να θεραπεύεται γιατί είχα μπροστά μου τόσα όνειρα τόσα σχέδια και τωρα ολα πανε πισω.
2 με 3 βδομαδες
Σε ευχαριστω victoria για την απαντηση σου απ ότι καταλαβα και από μια αναζήτησή που εκανα τα ηρεμιστικά στην αρχη είναι απαραίτητα στις περισσότερες περιπτωσεις
Κανενας άλλος που να βρίσκεται στο cipralex???
Είμαι στο ladose. 2η βδομάδα με χειρότερα συμπτώματα άγχους και έντασης. Μάλλον έτσι είναι οι περισσότεροι στο ξεκίνημα αυτών τω φαρμάκων. Τα πήρα μια βδομάδα μονα τους και μετά μου έδωσε ζαναξ για να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση.
Είμαι τα ίδια. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι με το 1 ζαναξ το βράδυ κοιμάμαι και δεν ξυπνάω μέσα στη νύχτας όπως πριν.
Το πρωί όμως είμαι πολύ χάλια. Κάθε βράδυ σκέφτομαι πως θα είναι την άλλη μέρα όταν ξυπνήσω...
Νεφέλη συμπάσχουμε και εγώ μια από τα ιδια το πρωι ξυπνάω από το αγχος..... και με τερμα ανησυχία κορυφώνεται κατά το μεσημερι και μόνο κατά το βραδυ ηρεμώ. Και Εσυ διαταραχή άγχους έχεις;;
Ακριβώς τα ίδια. Κι εγώ το βράδυ ηρεμώ...
Ναι διαταραχή άγχους, ιδψ και καταθλιψη
Πως την επαθες αν επιτρέπεται είχες παντα αγχος;;
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ε τότε γιατί τα παίρνουμε; Για κάποιους δεν γίνεται διαφορετικά...
Dm89 ναι πάντα έτσι ήμουν, από όσο με θυμάμαι. Άπειρες σκέψεις εμμονικες, καταναγκασμούς και τελετουργίες για να ξορκισω το όποιο κακό. Η λεγόμενη αγχολυση όπως λένε οι ψυχολόγοι.
Υποφέρω από τα 7 μου.
Έφτασε στο απροχώρητο
Πως το αντέξεις τόσο καιρό;;; Εγώ υποφέρω 5 μηνες με το αγχος αλλά σε υπερβολικό βαθμό και νιώθω πως δεν αντέχω ούτε μια μερα....