Originally Posted by
Antonis8
Αυτό που περιγραφεις, το "σβήσιμο", το έχω νιώσει άπειρες φορές, σαν να νιωθω ότι πεθαινω. Ειδικά δυο τρεις φορες ήταν πάρα πολυ έντονο, σε σημείο να έχω και έκτακτες κατά τη διάρκεια και να μην μπορω να ανανασω. Κρίση πανικου είναι, ακόμα και αν δεν είναι πολυ έντονο. Δες εναν ψυχολογο,ανεξάρτητα απο το αν θα συνεχισεις να ψαχνεις αν έχεις κάτι οργανικό. Αν είναι το οικονομικό θέμα στη μέση,ψαξε το ονλαιν, γίνονται και μέσω ίντερνετ συνεδρίες που είναι πιό φτηνες ή κλεισε ραντεβού σε δημόσιο του νοσοκομείου.
Για το χολτερ τώρα, απο το να ξανακάνει υπερηχο κλπ, που σίγουρα δεν θα δείξει κάτι, βαλε το χολτερ για να δεις πώς είναι η καρδιά σου μέσα στη μέρα και κατά τη διαρκεια των δραστηριοτήτων που λες ότι νιωθεις συμπτώματα. Δεν είναι μονο για τις έκτακτες,γενικά για τη λειτουργία της καρδιάς , τους παλμους κλπ. Εμένα το πρώτο είχε πιασει 99 έκτακτες ενώ δεν είχα αισθανθεί ούτε μια. Τα αλλά δυο δεν επιασαν καμία ενώ είχα αισθανθεί πολλα συμπτωματα, οπιτε έτσι καταλαβαινεις περιπου πγια συμπτωματα είναι ψυχοσωματικα και ποια ππραγματικά.
Για το σεξ το νιώθω σχεδόν κάθε φορά που κάνω ,αλλά και κατά τον αυνανισμό που λες. Προσπαθω να το αγνοω και μετά μου περναει. Εσύ μέχρι ποτε μετά την πραξη νιωθεις έτσι; πόση ώρα μετά δλδ;
Η πιεση σου πώς είναι; κι εγώ που ενιωθα καποιες φορες ζαλάδα και αδυναμία διαπιστώθηκε ότι έχω υποταση και νιώθω έτσι.