Originally Posted by
Eagle guy
Μάλλον δε διαβάσατε όλο αυτό που έγραψα στην αρχή (ήταν και μεγάλο, οπότε κατανοητό). Η κατάσταση έχει ως εξής πλέον: δε με ενδιαφέρει το σεξ, δε με ενδιαφέρουν ΟΥΤΕ οι σχέσεις, αλλά η χημική ισορροπία στο μυαλό μου διαταράχθηκε από εκείνες τις μέρες που πήρα πολύ βαριά το γεγονός ότι θεώρησα πως με κακοποίησε αυτό το "ύποπτο" άτομο σαν μωρό και για αυτό το λόγο δε μου άρεσαν τα αγγίγματα, το σεξ και δεν έκλαιγα όταν ήμουν μωρό. Το ότι από εκείνες τις μέρες άρχισαν τα ψυχολογικά μου είναι δεδομένο και δεν το αμφισβητεί κανένας ψυχίατρος από τους πολλούς στους οποίους έχω πάει. Πώς λοιπόν να ζήσω φυσιολογική ζωή ενώ καταστράφηκε η χημεία του εγκεφάλου? Δε με πάει πίσω η ασεξουαλικότητα ή το ότι δεν την αποδέχομαι, αλλά αυτό που έγινε τότε που ήμουν στο εξωτερικό.
Λοιπόν ναι, έχω ερωτευτεί κάποιες γυναίκες, αλλά είμαι ταυτόχρονα και μοναχικός και θέλω το χώρο μου, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να κυνήγάω κάποια, δεδομένης και της ασεξουαλικότητας. Θέλω πλέον απλά μια δουλειά στην οποία να την παλεύω και κάποιους φίλους να κάνουμε βολτούλες