Originally Posted by
Sowhat
Λοιπόν χρειάζομαι βοήθεια ..είμαι μαθήτρια γ λυκείου και έχω φάει μεγάλο κόλλημα με τον καθηγητή του φροντιστηρίου μου..περιμένω κάθε φορά που θα τον δω στον φροντιστήριο η θα έχουμε μαζί μάθημα ..χτυπάει η καρδιά μου τόσο δυνατά όταν περιμένω να τον δω που νομίζω ότι θα σπάσει ..στο μάθημα πλέον έχω σταματήσει να συγκεντρωνομαι (χωρίς αυτό να με επηρεάζει στην μελέτη στο σπίτι ) αλλά εκείνη την ώρα που έχουμε μάθημα η απλά τον δω δεν ξέρω με πιάνει ένα περίεργο συναίσθημα ..Εντομεταξυ τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια απέναντι μου και είναι φανερή ,το έχουν καταλάβει κ οι συμμαθητές μου ..δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει απλά επειδή είμαι καλή μαθήτρια ..αλλά συνέχεια κοιταζόμαστε και κολλάμε ο ένας στο βλέμμα του αλλου ..μια φορά έτυχε να είμαι στο αυτοκίνητο μάλιστα με έναν φίλο μου και τον πέτυχα στον δρόμο τον χαιρέτησα και όταν έφυγε γύρισα να τον κοιτάξω και ταυτόχρονα γύρισε και με κοίταξε και αυτός ..πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω νιώθω ότι θέλω να του εξομολογηθώ το ενδιαφέρον μου αλλά φοβάμαι την αντίδραση του ..μπορεί στην τελική να είναι και όλα στο μυαλό μου .