Θα το διαβάσω! Σ' Ευχαριστώ!
Ποια ευγένεια και τρόποι...
Εδω μιλάμε για διαστροφες
Printable View
Θα το διαβάσω! Σ' Ευχαριστώ!
Ποια ευγένεια και τρόποι...
Εδω μιλάμε για διαστροφες
Δεν είναι εξευτελιστικο.για μένα πρέπει να το πεις για να το βγάλεις από μέσα σου.τώρα όσον αφορά αυτόν τον κύριο απ ότι κατάλαβα συνεβει τώρα στα 23 άρα δεν ήσουν ανηλικη και δεν σε οδηγησε εκεί με το ζόρι. Ο τρόπος που σου φερθηκε ήταν ασχημος.αλλά συγνώμη όταν λες υποδυθηκατε ότι κανατε σεξ τι εννοείς? Σας είδε κάποιος δηλαδή δεν κατάλαβα που αποσκοπουσε όλο αυτο
Αφού τον εκτιμάς πάει να πει πως νιώθεις και καποια οικειότητα και πως κάνει καλή δουλειά. Να το πεις για να το βγάλεις από μέσα σου. Δεν θα σε κρίνει. Αυτοί έχουν ακούσει ένα σωρό πράγματα. Καταλαβαίνω πως ντρέπεσαι πως ήσουν αφελής αλλά ο ψυχοθεραπευτής δεν είναι για να σε κρίνει. Αν τον μιλήσεις νομίζω θα είναι καλύτερα για σένα. Λάθη κάνουμε όλοι σε κάθε ηλικία.
Εάν ας πούμε κάποιος μου έλεγε πως είναι ηδονοβλεψιας, επιδειξιας η εφαψιομανης δεν θα πήγαινα. Η διαφορά εγγειται στο πλασαρισμα ψεύδων πληροφοριών και στην επικαλεση συγκεκριμένες εταιρείας ως συνεταιρος. Έτσι, Χωρίς να σου βάλω μέσα τις Συναισθηματικες αποχρώσεις.
Τώρα όσο για την άλλη ερώτηση, ας την αφήσουμε..
Kalissi, ακομα και απροσωπα και ανωνυμα, πες οσα θες να πεις. Αν σε βοηθα, παρε στο 15900. Δεν ειναι αλλη μια πενταψηφια απατη. Οι γυναικες που δουλευουν στην εθνικη γραμμη SOS υπερ των γυναικων και κατα της βιας, θα σε βοηθησουν. Η Γενικη Γραμματεια Ισοτητας των Φυλων ειναι υπευθυνη για τη λειτουργια της. Ειναι αρτια καταρτισμενες για τετοια περιστατικα. Κανε μια προσπαθεια
Υπομονη. Παρε αποσταση, λαβε δραση και δες τα αποτελεσματα των ερευνων τι εκβαση θα εχουν.
Αν το πεις στη Γενικη Γραμματεια Ισοτητας των Φυλων, θα ευαισθητοποιηθουν.
Η δε κα Γιαννακακη, Γ. Γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εχει παραξει εργο, ασυνηθιστο για τα δεδομενα της κυβερνησης.
Αυτη βοηθησε στο να θεσπισθει ο νόμος 4531/2018 που υπερασπιζεται τις γυναικες.
εγω , δεν εχω καταλαβει τπτ κι απορω τι καταλαβατε εσεις που το συζητησατε εκτενως, οσοι καταλαβατε...
σου ειπε να κατσετε καπου ωστε να φαινεστε ζευγαρι, για τους σκοπους της υποτιθεμενης δουλειας του ως ντετεκτιβ.
αρα, εισασταν σε δημοσιο χωρο! αλλιως, πως θα "φαινοσασταν" σε τριτους που σας εβλεπαν σαν ζευγαρι;;;
ε πως σου ειπε να βγαλεις τα ρουχα σου σε δημοσιο χωρο κι εσυ τα εβγαλες;;; και μαλιστα να "υποδυθειτε " οτι κανετε σεξ;; χανω κατι;;;
κι αν δεν εισασταν σε δημοσιο χωρο αλλα σε επεισε να πατε σε καποιο δωματιο, τι νοημα ειχε να "υποδυεστε" οτι κανετε σεξ; αφου στο δωματιο δεν σας εβλεπε κανεις!!
τι καταλαβατε, που δεν καταλαβαινω; δεν μπορω να φανταστω...
Προφανώς δεν την είπε σε δημόσιο χώρο να βγάλει τα ρούχα της. Νόημα για να βγάλεις προϋποθέτει πως ο τύπος έλεγε αλήθεια για όλη αυτήν την επιχείρηση κτλ Που φυσικά ήταν ασυναρτησίες αυτά που της είπε.
"Όταν φτάσαμε, άλλαξαν τα σχέδια, και με προστακτικο τρόπο, μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου και να υποδυθουμε πως κάνουμε σεξ."
Αυτή λογικά φοβήθηκε και σάστισε και τον ακολούθησε. Αυτός γιατί είναι χεσμένος και θέλει να τον πει πως τον συγχώρεσε και δεν τον βλέπει ως ένοχο και δεν τον κρατάει κακία. Και ο καημένος είναι με τα εγγονάκια του τώρα.
Ούτε και εγώ κατάλαβα τίποτα.
Είστε σε δημόσιο χώρο και παριστάνετε το ζευγάρι. Πώς από κει βρίσκεστε σε δωμάτιο ξενοδοχείου; Και σε ποιους να υποδύθειτε το ζευγάρι μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου; Και πώς τέλειωσε αυτο τελικά; Πού κατέληξε;
θα βοηθουσε αν μας ελεγες βασικα πραγματα, Οπως αν σου εδωσε χρηματα και ποσα αν τελικα ηρθατε σε πραξη η μονο εβγαλες τα ρουχα σου ανεβηκατε σε δωματιο ξενοδοχιου.. οπως και να χει πρεπει να το αναφερεις μη ντρεπεσαι
Γειά σας. Όχι δεν ήταν σε δημόσιο χώρο. Ήταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Υποτιθεται θα πηγαίναμε ώστε να φανεί στη ρεσεψιον πως συνοδεύεται. Όταν φτάσαμε όμως, το δωμάτιο είχε παράθυρο που υποτίθεται θα κοιτούσε κάτι από εκεί, και πως έτσι θα έπρεπε να υποδυθουμε πως κάνουμε σεξ. Μου είπε πως έτσι λειτουργούν στο επάγγελμα. Όταν τα πράγματα πήραν άλλη τροπή από αυτήν που είχαμε συμφωνήσει το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να συμφωνήσω χωρίς να φανεί πως δεν τον πιστεύω ώστε εν τέλη να μην με βιασει, κι έτσι κι έγινε. Συνέχισα να υποστηρίζω πως κιμουμαστε μέσα στα πλαίσια της συμφωνίας. Ναι ο τύπος με πλήρωσε κανονικά. Και μάλιστα τώρα με παίρνει τηλέφωνο για να δει εάν είμαι Οκ μαζί του και προσπαθώ να αποφύγω την απευθείας σύγκρουση. Δεν θέλω να τον δω καμία μέρα κάτω απτο σπίτι μου.
Αν τον δεις κάτω από το σπίτι σου, πιστεύω ότι έτσι θα αυτοπαγιδευτεί. Απλά αν είναι πεζός, σημείωσε τι φοράει εκείνη τη στιγμή, για να τον περιγράψεις στους αστυνομικούς. Επίσης, αν έρθει με αμάξι σημείωσε πινακίδες, χρώμα αυτοκινήτου και μάρκα.
Θα σου χρειαστούν. Πέρα ότι ισχύει η κλήση στο 100, μπορείς πληκτρολογώντας αθόρυβα να στείλεις SMS δωρεάν στο 100. Έτσι για να ξέρεις σε περίπτωση ανάγκης.
Και επειδή είπα κάτι για πινακίδες, κάτι τέτοια λαμόγια πολλές φορές έχουν απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας ή κυκλοφορούν με πινακίδες που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, ενώ έχουν παραδώσει τις γνήσιες πινακίδες.
Είναι θρασύδειλος. Μπορείς να μην του απαντας καθόλου και απλά να συγκεντρώσεις τις αναπάντητες κλήσεις και τα αναπάντητα μηνύματα που θα σου στείλει για να στοιχειοθετηθεί το άρθρο 333 του ΠΚ.
ΠΚ 333
1. Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
Με την ποινή του προηγούμενου εδαφίου τιμωρείται και όποιος, χωρίς απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης ή παράλειψης, προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία, με την επίμονη καταδίωξη ή παρακολούθησή του, όπως ιδίως με την επιδίωξη διαρκούς επαφής μέσω τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού μέσου ή με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον αυτού, παρά την εκπεφρασμένη αντίθετη βούλησή του.
2. Για την ποινική δίωξη απαιτείται έγκληση.