Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Απαγορεύονται οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή. Παρακαλώ διάβασε προσεκτικά το πλαίσιο καλής λειτουργίας της κοινότητας.
Printable View
Απαγορεύονται οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή. Παρακαλώ διάβασε προσεκτικά το πλαίσιο καλής λειτουργίας της κοινότητας.
Δεν σε βοήθησε τίποτα ε;
Τι είδους εμμονές έχεις;
Σε τι δοση το πηρες 0,5-2mg θελει για ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή μηπως πρεπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να αλλαξεις γιατρο;;
Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
εχω δωσει 3φορες πανελληνιες κ θελβ να δωσω κ τεταρτη γτ αλλιως δν μπορω να μαι ο εαυτος μ. επδ πηγα ιατρικη κ την παρατησα γτ δν την ηθελα τρ δν μπορω να κανω παρεες μ ρχο ται κακες σκεψεις οποτε δν την παλευω κθλ ειμαι. κλεισμενη σπιτι κ δν μιλαω σχεδον πουθενα. μεχρι να ξαναδωσω.
Απαγορεύονται οι online διαγνώσεις!!!!
Γεια σου Ιωάννα,
Κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία για να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που σε βασανίζουν και σε κάνουν να νιώθεις άσχημα.Επίσης ορισμένα πράγματα για να βοηθήσεις τον εαυτό σου είναι μια ισορροπημένη διατροφή,ένας γεμάτος ύπνος,λίγη γυμναστικούλα και ίσως και κολύμπι.Νομίζω είναι θετικό το γεγονός ότι συνειδητοποίησες πόσο άσχημα πράγμα είναι η αυτοκτονία και πόσο πολύ θέλεις να ζήσεις.Υπάρχει ελπίδα λοιπόν!
Stay strong!