Φίλε τις τελευταίες δυο εβδομάδες κοιμάμαι τουλάχιστον 8 ωρες. Ήταν μια περίοδος που δεν κοιμόμουν καλα λόγω δουλειάς αλλα τωρα το έφτιαξα αυτο. Σπάνια θα κοιμηθω αργά συνιθως όταν δουλεύω. Ναι για τις βιταμίνες και αυτα δεν λεω οκ. Προσπαθώ και τρωω καθημερινά σπιτικό φαγητό όχι τηγανητά πάντα λαχανικά όχι πολλα κρέατα Ειδικα το πρωινό μου ειναι πολυ δυνατό. Κανω διατροφή πλούσια σε ω3 λιπαρά φυτικές ίνες και γενικά αν ειναι να φάω σαβούρα απεξω θα φάω μονο όταν δεν εχω αλλη επιλογή πχ θα ειμαι εξω ολη μερα η στη δουλεια και μετα θα φάω μια κρέπα πχ ενα τοστ, οτι εχει εκείνες τις ωρες Τελος παντων. Καλύτερα απο το να τρωω πατσάδες που τρώνε οι περισσότεροι Χαχα. Όχι οτι δεν μου αρεσει ο πατσάς απλώς ειναι χειρότερο απο τα αλλα. Τωρα σου ειπα για το περπάτημα παιζει ρόλο αν εχεις χρόνο η διάθεση. Εγω συγκεκριμένα προχθές πηγα για περπάτημα και αυτές τις δυο μερες που ειμαι ετσι δεν πηγα γιατι ειμαι χαλια. Ξυπνάω πραγματικά κουρασμενος δεν ξερω τι μπορεί να ειναι. Θα το πω τωρα που θα παω για ομοιοπαθητική!