Quote:
Originally posted by Empneustns
τωρα θα εχει γινει απο μικρη αρκτος,μεγαλη αρκτος
χα χα χα!!!!
Καλό!!!
Printable View
Quote:
Originally posted by Empneustns
τωρα θα εχει γινει απο μικρη αρκτος,μεγαλη αρκτος
χα χα χα!!!!
Καλό!!!
Ωχ , τωρα το προσεξαQuote:
Originally posted by Θεοφανία
Να ρωτήσω κάτι; Πριν γράψετε σε ένα θέμα βλέπετε καθόλου την ημερομηνία;
Σόρι, αλλά η άρκτος κύλησε πριν δυο χρόνια....
E δε πειράζει και πριν 2 ή 3 χρόνια τις ίδιες συμβουλές θα δίναμε.Quote:
Originally posted by aqqaws
Ωχ , τωρα το προσεξαQuote:
:P:P:P
lol happyman :))))))))))
Tουλάχιστον όταν βιώνεις τη φάση της μανίας έχεις και λίγο χαρά. Η κατάθλιψη δε αντέχεται με τίποτα.
Εστάλη 23-10-2008 πρωί Τετάρτης και εν φάση μανίας...
εισαι αρκετα εμπειρος...ξερεις την αρρωστια ποτε ερχεται και ποτε φευγει...αυτο σημαινει οτι μπορεις να αντιμετωπισεις πιο ωριμα καποιες καταστασεις...δυστυχως η διπ.διαταραχη ειχει 2 κακα...1ον δεν γινεσαι ποτε τελειως καλα...απο την αποψη παντα οτι θα χρειστει να μεινεις με καποιον σταθεροποιητη διαθεσης πιθανον για ολη την διαρκεια της ζωης σου.
2ον φαντασου τον εαυτο σου να ειναι αμαξι...αμα λοιπον εισουνα αμαξι το προβλημα δεν θα ειταν στον κινητηρα...αλλα στο ρελαντι...εμεις δεν εχουμε ρελαντι!!!τη μια ειναι κατω απο το κανονικο και την αλλη ειναι πανω απο το κανονικο.
το κακο ειναι οτι αμα εισαι στα κατω σου δινεις την εικονα του καλου παιδιου...του ησυχου παιδιου αντιθετως αμα εισαι στα πανω σου και λες δοξα σοι ο θεος ειμαι καλα...αρχιζεις αυτοματως να ενοχλεις τους γυρω σου γιατι πχ εισαι αισιοδοξος...πραγμα που δημιουργει ζηλεια στους αλλους γιατι και αυτοι θα ηθελαν να εχουν την αισιοδοξια σου...πχ γιατι ξοδευεις αρκετα και οι γυρω λενε...καλα ο γιος μου η η κορη μου εκανε καλο κουμαντο στα λεφτα τωρα τι παιζει?ναρκωτικα παιρνει το παιδι μου.θελω να καταληξω στο εξης...οι αλλοι πριν αρωστησουμε ειχαν μια α εικονα για μας...τωρα οσο η ψυχολογια ανεβοκατεβαινει φερωμαστε αναλογα με αποτελεσμα μερικες φορες να κανουμε τους γυρω μας να αναρωτιουνται για μας...μεγαλη μαλακια αυτο!!!
Quote:
να τα προτείνεις τα παιδιά για την ελληνική αστυνομία! :P
καλως την αρκτο :) καλως ξαναρθες :)