-
Δεν μένω Θεσσαλονίκη και είμαι σε απόσταση γύρω στα 700χλμ μακριά.
Απλώς σας εύχομαι να περάσετε καλά, αν δεν έχετε βρεθεί ηδη.
Με τις ώρες ώρες που δουλεύω και με 2 παιδιά που τρέχω σαν το Βέγγο, κάνω το μεταπτυχισακό μου ούτε για να βήξω (μην πω τίποτα άλλο!!) δεν έχω χρόνο. Αλλά αν ήμουν Θεσ/νίκη θα έβρισκα χρόνο έστω και λίγο να σας δω από κοντά...
-
ειμουν εκτος θεσσαλονικης για αυτο δεν απαντησα.Αλλα απο οσο βλεπω ολοι κατι εχουν να κανουν λογω εορτων.Μηπως να το αφηναμε για τη νεα χρονια;
-
οκ το αναβάλλουμε για το νέο έτος.
-
-
εγω ειμαι μεσα,τελειωσαν και οι γιορτες,για παρασκευη 6 του μηνος βολευει;βραδακι
-
Εμένα μάλλον ναι, εκτός απροόπτου (ν αρρωστήσει κανα παιδί- φτου φτου χτύπα ξύλο):P
-
ελα βρε,γιατι τοση απαισιοδοξια.γιατι να αρρωστησει;οποτε να διαλεξουμε ενα μερος συναντησης.κεντρο να κατεβουμε με το λεωφορειο η ποσειδωνιο που εχει και παρκινγκ;
-
ψηφίζω κέντρο.
(τα της αρρώστιας τα λέω γιατί τα μισά μικρά στο σχολείο είναι τάβλα ανάσκελα απο ιώσεις)
-
εμπνευστή, ξύπνα και τους υπόλοιπους.. πάτα μια φωνή!!!
-
φωνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη,λοι� �ον εχω ακομα ενα που τον εχω στο εμ εσ εν τωρα.Σκεφτομαι για το journal αλλα δεν ξερω αν εκεινη την ωρα θα βρουμε να κατσουμε.κατα τις 9 το βραδακι.
-
Άντε ρε παιδιά, που θα πάμε να έρθω κι εγώ ? Χαρές που θα κάνουν μερικοί .... ;)
-
9 μεσα.
Μήπως να πάμε για κανα φαγάκι?
-
και αυτο γινεται αλλα προτεινω να μη παμε αθωνος γιατι εχει χαλια φαγητο.εχει καποια καλα φοιτιτικομαγαζα στην ιωνος δραγουμη πανω και κατω απο εγνατια,με κρασακι και ρετσινα ...
-
εγώ είμαι μεγαλούτσικη για φοιτήτρια χαχαχα
-
δεν θα σε βαλουμε να δωσεις εξετασεις,μη φοβασαι χεχε. [email protected] ειναι το εμ εσ εν μου,κανε add να βρουμε μια ακρη