Συγγνωμη αν ακουστηκα αποτομη.
Printable View
Συγγνωμη αν ακουστηκα αποτομη.
Τις καλοσχηματισμένες τις παρατηράς,Quote:
Originally posted by comfusio
Δεν είπα ότι κοιτάει
Απλά θα το κάνω για να μην κοιτάξει επειδη ζηλεύω και φοβάμαι να μην το κάνει
Γιατί όσο και να πεις τις καλοσχηματισμένες τις παρατηράς καλύτερα
είτε στη παραλίες είτε ντυμένες.
οπως πολύ ωραία το θέτεις....
Για δες το λίιιιιγο πιο βαθιά όμως.
Μηπως ο συντροφός σου είναι μαζί σου για να σε παρατηρει?
Για ποιους λόγους είστε μαζί?
Για να σε κοιτα και να σε καμαρώνει?
Η για να τον κοιτας εσυ και να τον καμαρώνεις?
Η μήπως είστε μαζί επειδή δεν υπαρχουν άλλοι ομορφότεροι για να είστε μαζί τους?
Αυτό είναι λοιπόν?
Θελεις να σε παρατηρεί?
Η θελεις πολυ περισσοτερα απο τη σχεση σου, που η όποια μοντέλα περπατα και τραβα το βλεμμα, δεν σημαινει οτι μπορει να τα δωσει αυτα....
Για σκεψου,
πολυ θα ηθελα να ακουσω τον προβληματισμό σου πανω σε αυτό.
ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.Quote:
Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ
γλυκιια μου οχι, δε θα αλλαξει τιποτα ειτε χασεις 5 ειτε χασεις 10....κοιτα να διωξεις τις ανασφαλειες σου κ να βρεις εναν τροπο να μην εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση κ μετα θα παψεις να βλεπεις αλλα κοριτσια κ να \'\'ζηλευεις\'\' κ κυριως αγαπησε τον εαυτο σου κ τις ατελειες του ακομα περισσοτερο!!!Δυσκολο μεν,θελει επιμονη κ υπομονη γιατι ευκολα κατρακυλας παλι....
Θέλω να με παρατηρεί μάλλον να μου λέει κάθε μέρα ποσο πολυ του αρέσω και μαγαπά,,ασχετα αν με αγαπα και το ξερωQuote:
Originally posted by weird
Δεν είπα ότι κοιτάει
Η μήπως είστε μαζί επειδή δεν υπαρχουν άλλοι ομορφότεροι για να είστε μαζί τους?
Αυτό είναι λοιπόν?
Θελεις να σε παρατηρεί?
Η θελεις πολυ περισσοτερα απο τη σχεση σου, που η όποια μοντέλα περπατα και τραβα το βλεμμα, δεν σημαινει οτι μπορει να τα δωσει αυτα....
Για σκεψου,
αλλα για τα κιλα μου μου ειπε να χασω λιγα και να τα διατηρησω...αλλα το ειπε για το καλο μου....για να μην βάλω κι αλλα στο μελλον
Quote:
Originally posted by pennoula_v
γλυκιια μου οχι, δε θα αλλαξει τιποτα ειτε χασεις 5 ειτε χασεις 10....κοιτα να διωξεις τις ανασφαλειες σου κ να βρεις εναν τροπο να μην εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση κ μετα θα παψεις να βλεπεις αλλα κοριτσια κ να \'\'ζηλευεις\'\' κ κυριως αγαπησε τον εαυτο σου κ τις ατελειες του ακομα περισσοτερο!!!Δυσκολο μεν,θελει επιμονη κ υπομονη γιατι ευκολα κατρακυλας παλι....
δεν θα αλλαξει τιποτα???
γιατι παρακαλω???
Εχεις ιδια αυτοεκτιμηση οταν ξερεις οτι εκπεμπεις υγεια και καλη εμφανιση και ιδια οταν κοιτας στο καθρεπτη και αυτος δεν σε χωραει???
Επισης το ιδιο θα αρεσεις σε καποιον???
Δεν λεω να γινουμε μοντελα (θα ηταν πολυ παραδοξο πια) αλλα απο την αλλη αν θελουμε να αρεσουμε (και σε εμας και στον συντροφο μας) πρεπει να προσεχουμε τον εαυτο μας και να προσπαθουμε να τον καλυτερεψουμε.
Ο δε σωστος συντροφος ειναι εκεινος που λεει την παρατηρηση του και λεει, προσεξε μωρο μου, εχεις παρει καμποσα κιλα.....
Δες τι διαιτα πρεπει να κανεις και τι να αποφευγεις απο τροφες.
Ο λογος ειναι οτι οι σωστες σχεσεις ειναι αυτες που πανε μπροστα τον συντροφο μας.
Και μπροστα παμε οταν ο εαυτος μας γινεται καλυτερος οτι και να σημαινει αυτο.
Αντιθετα αν ο συντροφος μας συμβαλει με την αδιαφορια του, τοτε σιγουρα μιλαμε για συμβατικη σχεση.
οχι δεν αδιαφορει αντιθέτως με συμβουλευει να τα χασω...
Ρώτησες στην αρχή αν θα αλλάξει το μέγεθος της ανασφάλειας που νιώθεις με το να χάσεις κιλά.Quote:
Θέλω να με παρατηρεί μάλλον να μου λέει κάθε μέρα ποσο πολυ του αρέσω και μαγαπά,,ασχετα αν με αγαπα και το ξερωQuote:
Originally posted by weird
Δεν είπα ότι κοιτάει
Αυτό είναι λοιπόν?
Θελεις να σε παρατηρεί?
Για σκεψου,
αλλα για τα κιλα μου μου ειπε να χασω λιγα και να τα διατηρησω...αλλα το ειπε για το καλο μου....για να μην βάλω κι αλλα στο μελλον
Η ανασφάλειά σου έχει βαθύτερες αιτίες. Το να χάσεις κάποια κιλά μπορεί να λειτουργήσει σαν παυσίπονο, ειδικά τον πρώτο καιρό. Μα δεν θα εχεις αντιμετωπισει , πιστευω , στην ουσία του το πρόβλημα.
Τους φόβους σου μηπως κοιτάξει άλλη, την ζήλια σου για τις κοπέλες που θεωρείς οτι είναι πιο όμορφες απο εσένα, αυτά είναι θέματα που θα τα λύσεις δουλεύοντας με τον εαυτό σου.... κι όχι απλά με τα κιλά σου. Δεν συμφωνείς?
Εκτός αυτού, λες οτι θελεις να σε παρατηρεί καθε μέρα και να σου λεεί ποσο του αρέσεις και πόσο σε αγαπά.
Αλλο μου αρέσεις, κι άλλο σ αγαπώ.
Το μου αρέσεις μπορούμε να το πουμε στην κάθε ωραία κοπέλα....
Το σ αγαπώ, είναι προσωπικο.
Το οτι σε αγαπα, δεν σημαίνει οτι οπωσδήποτε του αρέσεις το ίδιο, ειδικά αν εχεις παραμελήσει τον εαυτό σου κι εχεις βάλει περιττά κιλά....
Το πιο σημαντικό απο όλα όμως καλή μου, είναι το πως νιώθεις εσυ με εσένα.
Εσενα σου αρεσει το πως είναι η εμφάνισή σου αυτή τη στιγμή?
Δεν θα το κάνεις δηλ. για εκείνον.... Θα το κάνεις πρωτίστως για εσενα...
Μετα, σιγουρα τα 5 - 6 κιλά είναι ρεαλιστικός στόχος βάσει του ύψους και της ηλικίας σου?
Τι είναι αυτό που σε οδηγει στο νατα ξαναβαζεις όταν τα χάνεις?
Τι μπορεί να γίνεται λάθος?
Οχι δεν μαρεσει οπως ειμαι τώρα
Πήγα διατροφολόγο και με μέτρησε και μου είπε από 61 πρέπει να πάω 54-55
ειμαι 1,60 υψος
Τα βάζω ξανά εύκολα γιατί είμαι λέμαργη στα λιπαρα φαγητά fast food κλπ
ειναι η αδυναμία μου δεν μπορω χωρις να φάω οταν δω κυριως
Δεν έχω θέληση; δυναμη ίσως να πω οχι δεν θα φαω απόψε ;
δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα, ωστοσο επετρεψε μου να πω (εχω και γνωση στο θεμα) οτι επειδη δηλωνεις
λαιμαργη, ειναι πολυ ευκολα να παρεις την κατηφορα και εκει η κατασταση ειναι χωρις επιστροφη.
Οποτε συνεννοησου με τον διατροφολογο σου για το ποιες τροφες ειναι προς αποφυγην και φτιαξε ενα σοβαρα μετρημενο διατροφολογιο.
Ενδεχωμενα θα προτεινα να ενταξεις και λιγο γυμναστικη στη ζωη σου.
Κακο δεν θα σου κανει αντιθετα θα σε τονωσει οχι μονο σωματικα αλλα και ψυχολογικα.
Το ψυχολογικο το λεω γιατι θα σου δωσει αφορμη οτι κανεις πραγματα για σενα κατι που φαινεται οτι το εχεις αφησει πισω.
Δεν ειναι οτι δεν εχεις δυναμη, ειναι οτι δεν εχεις σκεφτει να οργανωσεις σωστα την ζωη σου.
Βρες τι πρεπει να τρως και θα μπορεις να τρως και το βραδυ και το πρωι και οποτε....
Επισκεψου λοιπον εναν διαιτολόγο και βρειτε ποιου είδους διατροφη θα σε βοηθησει να πετυχεις στον στοχο σου...
Και μην ξεχνας, σημασια εχει να παρατηρεις εσυ τον εαυτό σου, να αγαπας εσυ εσενα, να σου αρεσεις, να νιωθεις καλα με το μεσα σου.
Αν αυτα σε ικανοποιουν, η γνωμη των αλλων θα χασει την βαρυτητα της και καποιος που σε αγαπα θα πρεπει να σε δεχτει ετσι οπως αισθανεσαι εσυ καλα....
Απο εκει και περα, πολου συχνα οι διαφορες διατροφικες μας ροπες ειναι ενδεικτικες των ψυχικων μας διαθεσεων...
Οποτε θα ηταν καλο να παρατηρησεις,
τι μπορει να κρυβεται πισω απο την λαιμαργια σου....
Για παραδειγμα και τελειως υποθετικα,
μηπως η απολαυση της τροφης καλυπτει καποια αλλη αναγκη σου? Ενα κενο σου?
Μηπως ειναι μια καλη και σιωπηλη συντροφια το φαγητο?
Μηπως η λαιμαργια σου ειναι ενας τροπος να σε κρατας στασιμη?
Μηπως σε πιανει κυριως οταν απογοητευεσαι ή θυμωνεις ή κατι δεν σου πηγε καλα?
Αν δηλαδη τρως για συναισθηματικους λογους,
ασχολησου με αυτους τους λογους κατα προσωπο και ισως σταματησεις να τους αντιμετωπιζεις με τη λαιμαργια σου!
Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου :))