Δεν ξέρω. Γι αυτό γράφω.ειμαι στεναχωρημένη πολύ γι αυτό ζητάω συμβουλές.Νιωθω ότι έχω γίνει ρεζιλι σε όλους τους ανθρώπους μου.
Printable View
Δεν ξέρω. Γι αυτό γράφω.ειμαι στεναχωρημένη πολύ γι αυτό ζητάω συμβουλές.Νιωθω ότι έχω γίνει ρεζιλι σε όλους τους ανθρώπους μου.
Το να επισκέφθηκε όντως το ξενοδοχείο δεν πέρασε καθόλου από το μυαλό σου;;Σε ενόχλησε δηλαδή μόνο ότι εκτίθεται αξιολογώντας κάποιο ξενοδοχείο;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν το επισκέφτηκε γιατί έχω όπως έγραψα τις αποδείξεις που θέλω. Πέρα από αυτο όταν οντως κάνεις κατι τετοιο πρέπει να είσαι χαζος .για να το αξιολογήσεις κιολας .δεν υα αηιλογεις τετοια πραγματα
Μου πρότεινε σαν απέλπιδα προσπάθεια να μην το διαλύσουμε να επικοινωνήσουμε με τον υπεύθυνο τους που εκείνος έκλεισε τα δωμάτια να ρώτησει να το επιβεβαιώσω και από αυτή την πλευρά.το θεωρώ ξεφτίλα να το κάνω
Όχι είμαστε νιοπαντροι
Επίσης μου λέει ότι δεν ήξερε ότι είναι τόσο κακόφημο όπως είναι τα 3χ που είναι τελειωμένα.και λέω και πάλι είναι ξενοδοχείο και νε βάζεις να σκεφτώ οτιδήποτε δεν ξενογ@@μας μόνο σε ξενοδοχεία ημιδιαμονης παντού το κανεις.
Είμαι πολύ άσχημα δε βλέπω από το κλάμα. Και εκείνος ούτε ξέρω που βρισκεται
Για να καταλάβω λίγο... Ο σύζυγός σου και ο πατέρας σου κάνουν αξιολογήσεις κάπου που τις βλέπει όλος ο κόσμος και επηρεάζουν την βαθμολογία μίας επιχείρησης και την εικόνα της στο κοινό, χωρίς να έχουν πάει καν για να μπορούν να κρίνουν. Και το κάνουν αυτό για να αναβαθμιστούν σε "οδηγούς" λες και παίζουν κανένα παιχνίδι ή λες και θα κερδίζουν κάτι από αυτό. Δηλαδή αυτοί τώρα είναι σοβαροί, ενήλικοι άνθρωποι;! Εσύ είδες ότι ο σύζυγος βαθμολόγησε κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονής πριν καιρό και θες να χωρίσεις απλά για το τι θα σκεφτεί ο κόσμος αν δει αυτή τη βαθμολογία. Ο πατέρας σου σε έπιασε από τα μαλλιά επειδή διαφωνεί με τη στάση σου. Και εσείς τώρα λέγεστε υπεύθυνοι, σοβαροί άνθρωποι; Ειλικρινά, τέτοια ανωριμότητα δεν βρίσκεις ούτε στα 16χρονα. Μάλλον μας τρολλάρεις μου φαίνεται και χαλάς το χρόνο μας έτσι!
Επειδή δεν σκέφτηκε τι θα πιστεύω Εγώ όχι ο κόσμος.συνηθως 5 βάζουν. Ναι το θεωρώ ηλίθιο σαν "παιχνίδι.το ξενοδοχείο δεν είναι όπως τα 3χ είναι νορμάλ απλώς εμείς το χουμε σαν φήμη ετσι.μενεις όσο θες και η αδερφή μου πχ στο γάμο της δεν έβρισκε κάπου αλλού και σε συγγενής έκλεισε εκεί. Απλώς δεν είναι το ξενοδοχείο το 5στερο.Οσο αφορά τον πατέρα μου ούτε να τον δω δεν θέλω
[QUOTE=Ilia90;1043221]Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Ρεζίλι μπορεί να γίνεις κι αν βάζεις 5 αστέρια σε μια ταβέρνα π.χ. και πάει ένας γνωστός σου και δει ότι είναι η εξυπηρέτηση και το φαγητό σκατά και πει" Καλά, αυτός τώρα το βρήκε καλό αυτό το χαμαιτυπείο, τι είναι, σκατοφάγος ή κοροϊδεύει τον κόσμο;"
Γενικά η παρουσία σου στο ίντερνετ δεν είναι παιχνίδι που το έχεις μόνο στο κινητό σου, είναι κάτι που υπάρχει εκεί έξω και το βλέπει ο καθένας.
Από εκεί και πέρα υπάρχει και η άλλη πλευρά που λέει ότι τα πράγματα πρέπει να τα βλέπεις στις σωστές τους διαστάσεις, τι σε νοίαζει και το τι θα πει ο καθένας αν εσύ ξέρεις την αλήθεια σου και είσαι καλά με τον σύντροφό σου;
Τι νέα έχεις από όταν μας έγραψες τελευταία φορά;