Δεν μου ανεφερε κατι περι σχιζοφρενειας. Μου ειπε οτι ειναι απο το αγχος σου και τον φοβο σου με λιγα λογια. Ειμαι ετσι 1 χρονο τωρα. Αν ηταν μερος σχιζοφρενειας δεν θα ειχε δημιουργηθει?
Printable View
ναι αυτό λεω και εγω, ότι είναι από το φοβο σου. απλα δεν μπορεις να το αποδειξεις 100% ότι είναι από το φοβο σου και δεν είναι κατι άλλο. απλα πρεπει να μαθεις να ζεις με την αβεβαιοτητα. οσο του δινεις σημασια εκει θα είναι.
ο γιατρος σου τι σου λεει? με ποιον τροπο σου λεει να το αντιμπετωπισεις?
Ψυχοθεραπεια εκανα. Οταν ξαναπηγα βεβαια προσφατα, ανεφερα την φαμρακευτικη αγωγη. Μου ειπε οτι το αντιμετωπιζεις μια χαρα. Δηλαδη εχω κοινωνικο αγχος, αλλα δεν με περιοριζει στο να ανεβαινω σε μετρο, λεωφορεια, θελω να βγαινω κλπ. Απλα οταν εκτιθεμαι σε αυτα τα μερη με κοσμο με τρωνε οι σκεψεις οπως προανεφερα ποιο πανω (με κοιτανε καταλαβαινουν οτι νιωθω αμηχανος και αγχωμενος πραγμα που δεν συμβαινει). Μου ειπε οτι φαρμακευτικη αγωγη θα μου εδινε οταν δεν θα μπορουσα να ανταπεξελθω πουθενα.
εσυ τι κανεις? μπαινεις στο διαδυκτιο και ψάχνεις να δεις πως είναι η σχιζοφρενεια για να δεις αν ταιριαζει με αυτά που εχεις?
καλα εκανες γιατι είναι ψυχαναγκασμος
καλυτερα όταν εισαι ετοιμος να το σταματήσεις εντελως
Και μενα ο πνευματικός μου ειπε να σταματήσω να βλέπω τσοντες που κολλάει ομως αυτο και ο αυνανισμός με το αγχος;;βοηθαει όντως αμα το κοψεις;;γτ κ τελείως δεν γίνεται
Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Αληθεια λες;; ειναι κοντά οι ηλικιες σας;
Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
το να σταματήσεις τις τσοντες δε βοηθαει να ξεπεράσεις την ιδψ ουτε άλλες ψυχικες διαταραχες. απλα σου καθαριζει το μυαλο και νιώθεις πιο ωραια. η ιδονη δεν είναι καλο πραγμα