ναι δεν λεω για λαντοζ..παει αυτο το πηρα 2 φορες πλεον δεν με επιανε στο αγχος..αλλα υπαρχουν τοσα αλλα που υπαρχουν.
στην ζωη μου εχω παρει μονο λαντοζ κ εφεξορ κ αυτα χαμηλες δοσεις...
εχει η γκαμα πολλα.
δεν την παλευω παλι.
Printable View
ναι δεν λεω για λαντοζ..παει αυτο το πηρα 2 φορες πλεον δεν με επιανε στο αγχος..αλλα υπαρχουν τοσα αλλα που υπαρχουν.
στην ζωη μου εχω παρει μονο λαντοζ κ εφεξορ κ αυτα χαμηλες δοσεις...
εχει η γκαμα πολλα.
δεν την παλευω παλι.
Μου προξενεί πάντως εντύπωση ότι έχεις αυτά τα συμπτώματα ενώ λες ότι είσαι ευχαριστημένη από την πραγματικότητά σου. Το αίσθημα προσωπικής ικανοποίησης (δουλειά, πόλη), δε θα έπρεπε να σε κάνει να νιώθεις καλύτερα; Θέλω να πω, μήπως εξετάζεις τα συμπτώματα αποκομμένα από τις συνθήκες που τα προκαλούν;
ειχα απωλεια, εκοψα εφεξορ..πως να ειμαι καλα?κ παλι απορω πως στεκομαι..
τωρα μου ερχεται να παω να μπω σε εναν ταφο να τελειωνω.
ποναω μεσα μου βαθια...κ δεν ειναι σκετη θλιψη..πλεον ουτε να συντηρηθω δε μπορω.
Λυπάμαι για την απώλειά σου. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι επικίνδυνο να κόβουμε τα χάπια. Το είχα πάθει κι εγώ, τα είχα μειώσει σε μια προσπάθεια σταδιακής διακοπής, όταν συνέβη ένας θάνατος που με έφερε πολύ πίσω
Δε ξερω αν ο δικός μου εγκεφαλος ειναι για να κόβω η να μειωνω..ευτυχώς με πιάνουν οι μικρές δόσεις.. οποτε το να μειωνω κατι δεν παίζει...μαλλον ο εγκεφαλος μου δε την παλεύει καν χωρις..
Εμενα δεν με πιανει κανενα αντικαταθλιπτικο , και ταχω παρει ΟΛΑ , καθομαι και το παλευω ιδιαις δυναμεις , οπως οπως ........ αλλα ειναι μια φρικη .........
#το μηνυμα διαγραφηκε απο τον χρηστη
λόγος: δεν αναφέρεται
Γιατί γραφετε αυτά τα πράγματα χωρίς να τα στηριζετε πουθενα; Υπαρχουν πολυετεις έρευνες που δείχνουν ότι τα αντικαταθλιπτικά δουλεύουν. Αν θεωρείτε τους εαυτούς σας επιστημονες και παντογνωστες, γραψτε καμιά διατριβή να δούμε τα επιχειρηματα και τις έρευνες σας για το θέμα. Σεβαστή κάθε προσωπικη εμπειρια, αλλά δεν είστε γιατροί για να την γενικευετε σε κανόνα. Για καποιους δουλεύουν τα αντικαταθλιπτικά, σεβαστειτε την επιλογη τους.
συμφωνω οτι σε καποιους ανθρωπους δουλευουν καλα τα αντικαταθλιπτικα...ενας απο αυτους ειμαι κ γω...ευτυχως..
δεν εχω παρει πολλα ισως κ επειδη με πιανουν οι χαμηλες δοσεις επισης , ισως γι αυτο κ με πιανουν ευκολα.
μακαρι ολοι μας να βρουμε την λυση, αυτο ευχομαι..
καλα εγω εννοειται οτι κ σημερα ξυπνησα κ τρεμω κ πηρα μισο ζαναξ κ ηρθα δουλεια... ποσο δυσκολο.
Δευτερα θα τα πω με τον γιατρο μου,θα ξεκινησω θεραπεια παλε.. δε γινεται αλλιως..εχω λωλαθει απο το αγχος.
αλις καλο το εφεξορ, να προσεχεις μονο μη ξεχασεις καποια δοση αργοτερα...να εισαι τυπικη.
Θα κρατήσω σταθερό πρόγραμμα. Δεν πάει άλλο, είχα γίνει χάλια, πίστευα ότι θα με απορρίψουν μέχρι και τα παιδιά μου, ήμουν ανίκανη να επιβληθώ έστω και στο παραμικρό. 11 και 8 χρόνων είναι και σε λίγο θα αναλάμβαναν εκέινα την επιμέλειά μου. Τι μου φταίνε τα παιδάκια; Εγώ τα έφερα στον κόσμο χωρίς να τα ρωτήσω και γι' αυτό πρέπει να σταθώ στα πόδια μου. Ενδεικτικά αναφέρω τα παιδιά, γιατί έχω ανοιχτά μέτωπα σε όποιον τομέα μπορείτε να φανταστείτε και τα Ladose είτε τα έπαιρνα είτε όχι, δεν έκανε καμιά διαφορά...
το ladose ειναι κ λιγο παλιο κ καπως ελαφρυ..βεβαια αυξανεται η δοση αν θες κ σε αυτο, δλδ αν επαιρνες 20mg ειχες επιλογη να πας στα 40mg.
αλλα το εφεξορ θα σε βοηθησει ναι. απλα τυπικη με αυτο!
δε ξερω εγω που επαιρνα εφεξορ..τωρα θα με πιανουν τα κοινα ssri?η να παω να κοψω τον λαιμο μου να τελειωνουμε??? πειτε μου ναι.. γτ τωρα εχω φοβηθει με αυτο... εφεξορ δεν κανει να ξαναπαρω για λογους αιματολογικους.