Quote:
Originally posted by lua
Θα ήθελα να είναι ιδιοι με εμένα :P
Γενικα είμαι πολυ \"επιστήμονας\" απο την άποψη οτι με ενδιαφέρουν ολες οι επιστήμες, κατανοοώ ιδέες ευκολα (απο μαθηματικά μέχρι φιλοσοφία) και συνεχώς μεσα στο μυαλό μου παρατηρώ και συσχετίζω πραγματα μεταξύ τους, ακομη και ανουσια. Δεν θα έλεγα οτι εχω πιο ποιοτική η γρήγορη σκεψη απο οτι οι αλλοι, απλα την αναλώνω σε πιο μη-ζωτικης σημασία και μη-σχετικα με αμεση ευχαρίστιση θεματα. Αυτή ειναι μια διαφορά με τους φίλους μου. Επίσης ειμαι αρκετά καλος -με την χριστιανική έννοια-, δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κανέναν ο,τι και να μου έχει κανει, πραγμα που με κάνει να ντρέπομαι να το λέω σε καταστάσεις όπως πχ οταν καποια κοπελα μου με απατήσει με καποιον γνωστο μου και εγω αντί να τον πλακωσω στο ξύλο συνεχίζω να τον χαιρετώ και να του χαμογελάω (πραγματικα χωρίς να νιώθω την παραμικρή κακια η οργή μέσα μου). Είμαι και λιγο αδέξιος-ατσούμπαλος και αφηρημένος μερικες φορες, πραγμα που οταν το αφηνω ανεξέλκτο (οταν συμπεριφέρομαι τελείως φυσικα) εισπράττω αρνητικές αντιδράσεις.
Εμφανισιακά ειμαι λιγο περίεργος και \"λιωμα\", δλδ ελεγχω τα ακρα μου και τις κινήσεις μου λιγότερο απο οτι ο μέσος όρος, πραγμα που πολλοι αντιμετωπίζουν προκατειλλημένα, ευτυχως ομως σε αυτο το θεμα παντα βρισκω ατομα να μην εχουν τετοια κολληματα με την εμφάνιση.
Η Ιδανική παρέα μου ειναι αυτή που θα μπορούμε να συζητάμε για πιο ακαδημάικα θεματα απ\'οτι οι πιο πολλοι, αλλα να μην εχουν πρόβλημα να πεταμε αυτη την σοβαρότητα η σοβαροφάνεια και να παιδιαρίζουμε ή να γελοιοποιούμαστε αν το θέλουμε. Επειδή τωρα τλευταία διαβασα ενα βιβλίο για την συνδιαλεκτική ανάλυση νομίζω πως εχω πολυ παραπάνω τον Ενήλικα απο οτι οι πιό πολλοι στην ηλικία μου και σχεδόν καθόλου τον Γονέα, αν αυτό βοηθαει καπως.
Αυτά
Η ζωή δεν είναι τόσο πολύπλοκη αν θέλεις την γνώμη μου. Το να είναι κανείς υπεραναλυτικός σε όποια εξωτερικά ερεθίσματα, κινδυνεύει να μην μπορεί να αξιοποιεί το ένστικτο και τις αισθήσεις του σε απλές λειτουργίες, μια χαλαρή συζήτηση, μια εκδρομή, την απόλαυση στο σεξ, μια χαζοταινία στο κινηματογράφο, ένα καλό φαγητό με φίλους ..Vegetarian γιατί είσαι στα 19-20-21 σου ? Έχεις ανάγκη τις ζωικές πρωτείνες, ο μύθος της υγιεινής διατροφής μόνο με φρούτα και λαχανικά έχει καταρρεύσει, υγιεινή διατροφή είναι η ισορροπημένη διατροφή που συνδυάζει τα λαχανικά με το κρέας και το ψάρι , αν βέβαια θέλει να... βοσκάει ο καθένας για να είναι - κατά την άποψη του - in, εμένα δεν μου πέφτει λόγος, κουβέντα να γίνεται...