Ναι όμως την αρρυθμία την αντιλαμβάνεσαι κάπως;
Printable View
Οι έκτακτες αρρυθμια θεωρούνται. Η αδικαιολόγητη ταχυκαρδία, ο μη ρυθμικος χτυπος κλπ.
Εγώ έκανα δυο τεστ κοπωσεως και δεν έκανα καμία κατά τη διάρκεια.
Σήμερα είμαι όλη μέρα με δυνατές έκτακτες. Τις τελευταίες μέρες δεν είναι καλά το στομαχι μου και επηρεαστηκα νομίζω. Εννοείται ότι έχω πανικοβληθει γιατί ειναι πολυ δυνατές.
Ειχα και γω παρομοια συμπτωματα, αφου πηγα σε καρδιολογους, παθολογους, πνευμονολογους, εκανα εξετασεις κτλ κτλ. Παθολογικο δεν βρεθηκε. Στις εξετασεις ειχα ελλειψη Β και D , κατι που το αγνοησα και το υποτιμησα και δεν ασχοληθηκα. Μετα απο καιρο ενας αλλος γιατρος που ειδε τις εξετασεις μου εδωσε καποιες βιταμινες και μαγνησιο και τα συμπτωματα κουρασης, ατονιας τα ξεπερασα.
Οποτε και η επαρκεια σε βιταμινες, ιχνοστοιχεια παιζει ρολο στις καταστασεις αυτες.
ρε συ σταματα επιτελους να ασχολησε με αυτα που εχεις αν θες να εισαι καλα..... και βγες απο το φορουμ.... βγες εξω με καπια φιλη σου μη καθεσαι τωρα και χαλιεσαι...... μια χαρα εισαι..... το ανχος ειναι ειναι πολυ δυσκολο... εγω σκεψου παθενω επιλιψια απο το ανχος...... και εσυ τωρα φοβασαι για την καρδια? εγω τι να πω παλι που φτανουνε 190παλμοι..... αλλα δεν καθομαι να ασχολουμε πλεον..... οτι να εχω θα βγω και ας εχω και ημικρανιες..... ετσι μονο θα ξεπερασεις οτι εχεις......
yep.!!!!! στην αρχη ηταν δυσκολο.... στης 5-6 μερες που εβγενα καθε μερα και πηγενα οπου εχει πολυ κοσμο.....
το έκανα επίτηδες για να πάθω κρίση πανικού.... δεν μπορούσα να πηγαίνω κάπου που έχει κόσμο... ε πάθαινα απανωτές κρίσης πανικού σε σημείο που έλεγα τώρα θα πέσω κάτω.... εγώ ήμουνα με τον καφέ στο χέρι και έπινα πάνω στην κρίση πανικού espresso... με απλά λόγια προκαλούσα το άγχος μέχρι να καταφέρω να το διαχειρίζομαι.... πλέον οποτε να με πιάσει το έλεγχο.... είμαι πολύ καλύτερα..... απλά τις τελευταίες μέρες έχω κάτι πόνους στην καρδια και το στομάχι μου είναι άστα να πάνε..... αλλα δεν αγχώνομαι και πάλι... αυτή την στιγμή που γράφω για παράδειγμα ειμαι σε ενα μικρο πανικο έχω δύσπνοια... και το αστείο είναι ότι έχω αράξει με τα ακουστικά στο pc και ακούω μουσική.... περιμένω να μου περάσει.. για να παω να φτιαξω σε λιγο freddo espresso το ξερω πως ειμαι τρελος xaxaxa ;)
Η καθημερινή χρήση του ζαναξ, ακόμα κα σε μικρή δόση, θεωρείται κατάχρηση. Κάνεις κακό στον οργανισμό σου, ήδη έχεις κρίσεις επιληψιας απο τη χρήση και ακόμα καθεσαι και λες ψέματα ότι δεν πειραζει η μακροχρόνια χρήση;
νομίζω ότι δεν με κατάλαβες... πολύ πριν πάρω το ξανάξ από το άγχος πάθαινα κρίσης επιληψίας... δεν έπαιρνα τίποτα τότε.... όταν ξεκίνησα το xanax με βοηθησε αρκετά στους σπασμούς..... άρα δεν είναι από το xanax.... δεν έχεις καταλάβει μάλλον τι θα πει κατάχρηση..
σε τόσο μικρή δοσολογία 0.25 χωρίς καμια αύξηση τις ημερήσιας δόσης δεν προκαλεί απόλυτος τίποτα...! δεν λέω ψέματα.... είναι επιστημονικά μελετημένο αυτό.... είναι απόλυτα ασφαλές.... και πάντα με συμβουλή γιατρού....! κακό στον ευατό μου σε καμια περίπτωση δεν κάνω... άλλη κάνουνε χαλια τρόπο ζωής.... τσιγάρο/αλκοόλ αυτά είναι που πρέπει πραγματικά να φοβόμαστε.... όχι μισό χαπάκι xanax...
ετσι κ αλιως γιατρος μου λεει να το παρω... δεν το περνω απο μονος μου....... αφου μου ειπε οτι ειναι ασφαλες γτ να καθομαι να φοβαμαι?
8χρονια επερνα αντικατα8λιπτικα και τα εκοψα.... και απο τοτε περνω xanax εδω και 2 χρονια περιπου.... τι να παρω δηλαδη? αλλο αντικατα8λιπτικο? η μηπως αντιψυχοσικα? που και καλα ειναι πολυ πιο ασφαλες.... ο γιατρος μου αλλη αποψη εχει....
Συμφωνώ απόλυτα εδώ, ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια και εντείνεις την αρρωστοφοβία και το άγχος ρε 'συ vicky...Εγώ ποτέ δεν έχω πάρει φάρμακα και κάπως έτσι τις ξεπέρασα τις κρίσεις πανικού. Και αυτά που περιγράφεις έχω πάθει στο περπάτημα, και ταχυκαρδίες κι ένα σωρό άλλα. Απλά keep walking, δεν θα πάθεις τίποτα.